ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

هزینه‌‌ی سنگین مواضع کینه‌توزانه مشاور زلنسکی در انتظار اوکراین

گرچه هنوز باورپذیری موضع مشاور رییس جمهور اوکراین که تلویحا شراکت کی‌یف در اقدام خصمانه علیه جمهوری اسلامی ایران را اعلام کرده، بسیار سخت است اما اگر دولت اوکراین رسما از موضع اعلام شده اعلام برائت نکند باید آماده پذیرش مجموعه تبعات این موضع‌گیری غیر مسئولانه باشد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 30
کد خبر: ۱۷۰۸۸۳

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «میخایلو پودولیاک» مشاور رئیس‌جمهوری اوکراین در صفحه توئیتر خود در اظهارنظری عجیب مدعی شد: منطق جنگ بی‌رحم و کشنده است. عاملان و همدستان را به شدت مؤاخذه می‌کند. وحشت در فدراسیون روسیه، بسیج بی‌پایان نیروها، دفاع موشکی در مسکو، سنگربندی در فاصله ۱۰۰۰ کیلومتری، آماده سازی پناهگاه‌ها، انفجارهای شبانه در ایران در تاسیسات تولید پهپاد، موشک و پالایشگاه‌های نفت به شما هشدار داد.

 

بیان این اظهارات از سوی یک مقام رسمی اوکراین و پذیرش تلویحی مشارکت انتقام‌جویانه این کشور در حادثه شب گذشته در یک مجتمع کارگاهی وزارت دفاع در اصفهان، پذیرش مسئولیتی است که می‌تواند تبعات حقوقی قابل ملاحظه‌ای برای کی‌یف به‌دنبال داشته باشد.

 

موضوع قابل توجه در این مسئله، بیان ادعاهای مشابه از سوی برخی رسانه‌ها و فعالان رسانه‌ای رژیم صهیونیستی است که مانند برخی رخدادهای قبلی مسئولیت این اقدام را برای ارائه نوعی قدرت‌نمایی به این رژیم منتسب نمودند.

 

صرف نظر از صحت و سقم ادعاهای مطرح شده که در جای خود قابل تحلیل است، اتخاذ رویکرد کینه‌توزانه توسط یک مقام رسمی اوکراینی و مراجع نیمه‌رسمی رژیم صهیونیستی از راهبرد مشترک میان کی‌یف و تل‌آویو در تهدید امنیت جمهوری اسلامی ایران خبر می‌دهد.

 

گرچه هنوز باورپذیری موضع مشاور رییس جمهور اوکراین که تلویحا شراکت کی‌یف در اقدام خصمانه علیه جمهوری اسلامی ایران را اعلام کرده، بسیار سخت است اما اگر دولت اوکراین رسما از موضع اعلام شده اعلام برائت نکند باید آماده پذیرش مجموعه تبعات این موضع‌گیری غیر مسئولانه باشد./ نور نیوز

ارسال نظر