بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

کان: رئیس موساد همزمان با اعلام حمله در اصفهان نشست امنیتی را ترک کرد

کان: رئیس موساد همزمان با اعلام حمله در اصفهان نشست امنیتی را ترک کرد رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که رئیس دستگاه جاسوسی این رژیم همزمان با اعلام خبر حمله در اصفهان نشست امنیتی-سیاسی هیأت وزیران را ترک کرده و دیگر به آن بازنگشته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 30
کد خبر: ۱۷۰۹۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ، منابع صهیونیستی، صبح امروز (دوشنبه)، جزئیات جدیدی از تحرکات مقامات این رژیم همزمان با اعلام خبر حمله در ایران منتشر کردند.

 

پایگاه خبری «عرب۴۸»، امروز، به نقل از شبکه صهیونیستی «کان» گزارش داد که «دیوید بارنیع» رئیس دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) نشست امنیتی-سیاسی این رژیم را کمی قبل از ساعت ۲۲ به وقت فلسطین اشغالی (حوالی ۲۳:۳۰ به وقت ایران) ترک کرده است.

 

طبق این گزارش، رئیس موساد پس از انتشار خبر ریزپرنده‌ها در اصفهان دیگر به نشست امنیتی-سیاسی باز نگشته است.

 

این گزارش در حالی منتشر شده است که روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال»، شامگاه یکشنبه، مدعی شد رژیم صهیونیستی پشت حمله تروریستی شکست‌خورده به مجتمع‌های کارگاهی وزارت دفاع ایران در اصفهان قرار داشته است.

 

وزارت دفاع و پیشتبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، صبح روز یکشنبه، به دنبال انفجار در یکی از مجتمع‌های کارگاهی این وزارتخانه در اصفهان اعلام کرد: «شامگاه هشتم بهمن ۱۴۰۱ حوالی ساعت ۲۳:۳۰ حمله ناموفق با استفاده از ریزپرنده به یکی از مجتمع‌های کارگاهی وزارت دفاع صورت گرفت و خوشبختانه با پیش بینی ها و تمهیدات پدافندی صورت گرفته یکی از آن‌ها مورد اصابت پدافند هوایی مجتمع و دو فروند دیگر آن‌ها در تله های پدافندی گرفتار و منفجر شدند.»

 

در ادامه این بیانیه آمده بود: «خوشبختانه این تهاجم ناموفق تلفات جانی نداشته و آسیب جزیی به سقف کارگاه وارد کرده که به فضل الهی خللی در تجهیزات و ماموریت های مجموعه ایجاد نکرده است.»/فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده