خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

فروش ۱۰ هزار و ۲۰۵ قطعه ربع سکه در بورس کالا

فروش ۱۰ هزار و ۲۰۵ قطعه ربع سکه در بورس کالا سخنگوی بانک مرکزی گفت: از امروز طبق مصوبه بانک مرکزی و مکاتبه با بورس کالا، به کسانی که قیمت‌های غیرمتعارف بالا و بسیار بیشتر از نرخ‌های بانک مرکزی در ثبت سفارش ربع‌سکه بورسی اقدام می‌کنند، سکه فروخته نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 30
کد خبر: ۱۷۱۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی قمری وفا  با اشاره به ثبت نرخ‌‌های نامتعارف و بالا از سوی عده‌ای در عرضه ربع سکه بورسی، اظهار داشت: از امروز طبق مصوبه بانک مرکزی و مکاتبه با بورس کالا، به کسانی که قیمت‌های غیرمتعارف بالا و بسیار بیشتر از نرخ‌‌های بانک مرکزی در ثبت سفارش ربع‌سکه بورسی اقدام می‌کنند به آنها سکه فروخته نمی‌شود‌.

* فروش 10 هزار و 205 قطعه ربع سکه بهار آزادی در بورس کالا

ا‌مروز 10 بهمن و در پنجمین روز از مرحله دوم عرضه گسترده ربع سکه بهار آزادی در بورس کالا، تعداد  10 هزار و 205 قطعه ربع سکه بهار آزادی تا قیمت 8 میلیون و 301 هزار تومان به متقاضیان فروخته شد.

‌عرضه ربع سکه طلای بهار آزادی در بورس کالا در این مرحله به صورت گواهی سپرده ناپیوسته بوده و فرآیند کشف قیمت جدید در عرضه مربوطه هم به صورت ثبت سفارش دفتری با قیمت‌های مختلف است.

مطابق شرایط عرضه ربع سکه طلا در بورس کالا، تمامی اشخاص حقیقی بالای 18 سال دارای کد ملی می‌توانند حداقل یک قطعه و حداکثر پنج قطعه ربع سکه طلای بهار آزادی را خریداری کنند.

خریداران می توانند پنج روز کاری بعد از خرید سکه در بورس کالا، به خزانه بانک رفاه مراجعه کرده و با ارائه اسناد مربوط به  بورس، به صورت فیزیکی معادل سکه‌های خریداری شده را تحویل بگیرند.

بانک مرکزی همچنین در نامه ای به شرکت بورس کالای ایران تاکید کرد، مبلغ 9٪ مالیات بر ارزش افزوده در قیمت کشف شده معاملات گواهی سپرده کالایی سکه طلای ربع بهارآزادی خزانه بانک رفاه، محاسبه شده است؛ لذا مبلغ دیگری با عنوان هزینه مالیات بر ارزش افزوده از متقاضیان اخذ نمی‌شود.

دیروز خبرگزاری فارس نوشت که: در ثبت سفارش ربع سکه‌های بورسی به تازگی ارقامی در حدود ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، ۱۳ میلیون تومان، ۱۱ میلیون و 9 میلیون تومان ثبت می‌شود.

در ابتدا عده‌ای معتقد بودند این پیشنهادات از سوی افراد ناشی و کم‌اطلاع از قیمت سکه در بازار ارائه می شود اما بررسی دقیق تر حکایت از این دارد که این افراد با سرمایه های کلان، با ارائه پیشنهاداتی با این ارقام، به دنبال افزایش متوسط بهای فروش ربع سکه در بورس کالا و همچنین دمیدن در تنور افزایش قیمت ها در بازار سکه و ارز هستند.

درواقع ممکن است کسی یا کسانی چنین درخواست هایی را برای خرید سکه مطرح می‌کنند که دارنده صدها یا هزاران سکه با قیمت‌های بسیار کمتر باشند و تلاش می‌کنند با حباب‌سازی، سکه‌های خود را با قیمتی بسیار بالاتر از ارزش ذاتی به فروش برسانند.

در حال حاضر شیوه قیمت‌گذاری براساس ثبت سفارش دفتری و با قیمت‌های مختلف است. بنابراین به نظر می‌رسد برای جلوگیری از این سوءاستفاده‌ها باید دامنه قیمت برای ارائه پیشنهادات خرید تعیین شود به‌طوری که امکان ثبت تقاضا اندکی بیش از قیمت معاملات بازار وجود نداشته باشد. با این روش افرادی که به دنبال حباب سازی در قیمت سکه و ارز هستند، امکان فعالیت در بورس کالا نخواهند داشت و هدف بانک مرکزی برای کاهش حباب قیمت سکه محقق می‌شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار