آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

نماینده عراقی: دولت ملزم به اعلام نتایج تحقیقات ترور شهیدان سلیمانی و المهندس است

فالح الخزعلی نماینده پارلمان عراق امروز دوشنبه از دولت محمد السودانی نخست وزیر این کشور خواست که نتایج تحقیقات مربوط به ترور شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را اعلام کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 30
کد خبر: ۱۷۱۰۰۳

به گزارش راهبرد معاصر الخزعلی با بیان اینکه دولت باید عاملان این حادثه را رسوا کند، به پایگاه خبری المعلومه گفت: ما به صورت شخصی، پیگیر پرونده ترور فرماندهان پیروزی (شهیدان سلیمانی و المهندس) هستیم که با استناد به ماده ۵۰ قانون اساسی است».

وی با اشاره به اینکه دولت باید پارلمان را در جریان نتایج تحقیقات این ترور قرار دهد، تصریح کرد: دولت ملزم است در سریعترین زمان ممکن، گزارش خود را به پارلمان بدهد و مشخص کند که چه کسانی که در سطح داخلی و خارجی در جنایت فرودگاه بغداد دست داشتند».

این در حالی است که «سلام حسین» نماینده ائتلاف الفتح در پارلمان عراق دوم ماه جاری گفت که مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر سابق این کشور در مسأله پرونده ترور شهید سپهبد قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، از آمریکایی‌ها حرف‌شنوی کامل داشت.

او تأکید کرد که الکاظمی به دستور واشنگتن پرونده مجازات عاملان این ترور و کسانی که در آن دست داشته و همکاری کرده بودند را مختومه کرده بود.

سلام حسین در ادامه گفت که این پرونده بار دیگر باز شده است. به گفته او دولت سابق عراق به توصیه آمریکا تلاش داشته تا حقایق پشت این پرونده مخفی بماند.

او تأکید کرد که دولت محمد السودانی برای کشف حقایق ترور «رهبران پیروزی» و مجازات کسانی که در این پرونده دست داشته و خیانت کردند وارد عمل شده‌ است.

این نماینده عراقی همچنین ابراز امیدواری کرد که مجازات عاملان ترور شهدای مقاومت با عمل به مصوبه پارلمان عراق برای اخراج تمامی نیروهای خارجی همراه شود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار