سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

خبر مهم از نقل و انتقالات/ یک بمب بزرگ گزینه استقلال و ساپینتو

مدیرعامل باشگاه استقلال درخصوص پرداخت بدهی‌های این باشگاه و جذب بازیکن جدید صحبت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 30
کد خبر: ۱۷۱۰۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال که همراه با مدیران فدراسیون فوتبال و تنی چند از باشگاه‌ها به مجلس شورای اسلامی رفته بود درباره مشکلات آبی‌پوشان به اعضای فراکسیون ورزش مجلس گفت: من درخواست دارم که برخی کمک‌ها در مجلس به تصویب برسد. این بودجه در تمام کشورهای دنیا هم داتفاق می‌افتد. بخشی از تقاضای ما تخصیص اعتبار مستقیم به فدراسیون فوتبال است.

مدیرعامل باشگاه استقلال افزود: در مورد باشگاه‌ها هم مشکلات ما فراتر از این حرف‌هاست. استقلال باید تا فروردین ۱۴۰۲ حدود ۲۱۰ میلیارد تومان بدهد تا مجوز حرفه‌ای بگیرد. واقعا قادر به پرداخت این مبالغ کلان نیستیم.

وی ادامه داد شما با وضعیتی که کرونا به وجود آورده است با وجود اینکه باشگاه‌ها درآمدزایی می‌کنند باز هم دولت کمک می‌کند. آنوقت اندک درآمد ما بابت حق فروش بلیت هم از ما گرفته شد.

فتح‌الله‌زاده در پایان پیشنهاد داد و گفت: ما مثل پرسپولیس دو تا سه میلیون دلار طلب از فیفا به خاطر تحریم‌ها داریم. ما از شما دولتی‌ها خواهش می‌کنیم این پول داده شود و سپس شما از طریق مراجع قانونی وقتی پول گرفته شود آن را بردارید.

مدیرعامل باشگاه استقلال پس از پایان جلسه در جمع خبرنگاران حاضر شد و درباره جذب بازیکن برای استقلال گفت: یک نفر را خالی کردیم و در صدد هستیم مهاجم بزرگ خارجی جذب کنیم.

او درباره مشکلات عقد قرارداد استقلال افزود: مشکلی برای عقد قرارداد نداریم. موضوع مربوط به شکایت آقای استراماچونی نیز به این دلیل که هنوز در کمیته انضباطی قطعی نشده است پرونده باز است و فیفا با توجه حکم قطعی مانع از جذب می شود./ خبر ورزشی

مطالب مرتبط
ارسال نظر