نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است

برزیل درخواست ماکرون برای کمک به اوکراین را نپذیرفت

بر اساس گزارش یک پایگاه اینترنتی، رئیس جمهور برزیل دست رد به سینه همتای فرانسوی خود برای ارسال کمک نظامی به اوکراین زده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 31
کد خبر: ۱۷۱۰۶۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌ بر اساس گزارش یک پایگاه اینترنتی برزیلی، «لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا»، رئیس جمهور این کشور درخواست، «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه برای ارسال کمک نظامی به اوکراین را رد کرده است.

 

«جمیل شاد» خبرنگار برزیلی با استناد به منابع مطلع نوشت، رئیس جمهور برزیل در گفتگوی تلفنی با همتای فرانسوی اش درخواست او برای ارسال کمک نظامی به اوکراین را رد و به جایش بر تمایل خود برای «تعامل فعال در جستجو برای یک راه‌حل صلح‌آمیز» برای اوکراین تاکید کرده است.

 

این خبرنگار با نقل از منابع آگاه به گفتگوی تلفنی یک ساعته‌ای که رهبران برزیل و فرانسه روز پنجشنبه گذشته داشتند متذکر شد، لولا داسیلوا به ماکرون در این مکالمه از «ضرورت مذاکره با روسیه با هدف قطعی کردن یک آتش بس» صحبت کرده است.

 

به نوشته خبرگزاری «ایتارتاس»، این خبرنگار در ادامه توضیحش درباره مکالمه تلفنی لولاداسیلوا با ماکرون تصریح کرد، اگر چه برزیل به محکوم کردن عملیات نظامی ویژه مسکو در اوکراین ادامه می دهد اما حاضر به «کمک کردن در عملیات‌های نظامی» در اوکراین نبوده و بخشی از مسئولیت وضعیت به وجود آمده در اوکراین را متوجه ناتو به دلیل اینکه «در سالهای اخیر به ایجاد روابط مبتنی بر اعتماد با کرملین کمک نکرد» می‌داند.

 

جمیل شاد گفت، اروپا این حقیقت را پنهان نمی‌کند که در ازای حمایتش از لولا داسیلوا به دنبال اعتراضات ماه ژانویه علیه وی در پایتخت برزیل، انتظار توجه این رهبر برزیل به موضوعات مهم برای مراکز قدرت در اروپا را دارد.

 

این خبرنگار در جمع‌بندی مطلبش نوشته است: «از آن مکالمه مشخص شد که لولا داسیلوا در قبال موضوعات بین‌المللی هیچ موضعی تنها برای خوشایند متحدان جدیدش اتخاذ نخواهد کرد.»

 

پیشتر دفتر مطبوعاتی رئیس جمهور برزیل گزارش کرد، یک تبادل نظر جامع بین این روسای جمهور درباره جستجو برای صلح بین روسیه و اوکراین صورت گرفت و لولا داسیلوا بر ضرورت تعامل بیشتر رهبران جهان در چارچوب سازمان ملل و گروه ۲۰ برای تحقق این هدف تاکید کرده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار