شیوه ابتکاری حماس در تحویل اجساد ۴ اسراییلی + تصاویر وال‌استریت‌ژورنال: نشست ریاض حامل پیام ناگوار برای غرب است ترامپ هفته آینده با ماکرون و استارمر در آمریکا دیدار می‌کند گفتگوی تلفنی نخست وزیران عراق و لبنان در مورد تحولات منطقه برخورد دو هواپیمای کوچک در آریزونا یک کشته بر جای گذاشت حماس: شروط اسرائیل برای مرحله دوم توافق آتش‌بس کاملاً مردود است ترامپ: زلنسکی دیکتاتور است لاوروف: در آینده نزدیک تماس سطح بالا با سوریه خواهیم داشت امیر قطر در دیدار با رهبر انقلاب: هیچ‌گاه ایستادگی جنابعالی در کنار مردم فلسطین فراموش نخواهد شد پوتین نتایج مذاکرات با آمریکا را مثبت ارزیابی کرد آموزش سربازان انگلیسی در رومانی برای اعزام به اوکراین پیام مقتدی صدر به اردن و مصر در مورد کوچ اجباری فلسطینی‌ها میزبانی پزشکیان از امیر قطر تشکیلات خودگردان درباره اشغال نوار غزه هشدار داد حماس: برای اجرای مراحل دوم و سوم و توافق آتش‌بس آمادگی داریم

شولتز:برلین جنگنده‌های خود را به اوکراین نمی‌فرستد

در حالیکه اوکراین خواستار دریافت سلاح بیشتری از غرب برای مقابله با روسیه است، «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان گفته که برلین جنگنده‌های خود را به اوکراین نمی‌فرستد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۹ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 30
کد خبر: ۱۷۰۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر وبگاه شبکه خبری «یورونیوز»، «اولاف شولتز» در مصاحبه با روزنامه «تاگس اشپیگل» در مورد درخواست کی‌یف برای دریافت هواپیماهای جنگنده گفت: «مسئله هواپیماهای جنگنده به اوکراین هرگز مطرح نیست» .

برلین چهارشنبه گذشته تصمیم گرفت ۱۴ دستگاه تانک «لئوپارد-۲» ساخت آلمان را به اوکراین بفرستد و به سایر کشورها نیز اجازه دهد تا همین کار را انجام دهند.

اولاف شولتز در این مصاحبه بار دیگر نسبت به "«خطر تشدید تنش» با مسکو هشدار داد و گفت: «هیچ جنگی بین ناتو و روسیه وجود ندارد. ما اجازه چنین تشدیدی را نخواهیم داد.»

به گفته وی، ادامه گفتگو با «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه «ضروری» است.

سخنگوی کرملین روز یکشنبه گفت که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه آماده تماس با «اولاف شولتز»، صدراعظم آلمان است. «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین با اشاره به این موضوع گفت که تاکنون هیچ تماس تلفنی با او شولتز ریزی نشده است. پسکوف گفت که پوتین آماده تماس‌ است.

آلمان پس از ایالات متحده، دومین کشور بزرگ کمک کننده سخت افزار نظامی به اوکراین و بالاتر از دیگر قدرت‌های اروپایی مانند فرانسه و انگلیس است.

مسکو اقدامات خود را «عملیات نظامی ویژه» برای دفع تجاوز غرب می‌داند. کی‌یف می‌گوید مذاکرات صلح تنها در صورتی امکان‌پذیر است که روسیه حملات خود را متوقف کند و همه نیروها را از خاک اوکراین خارج کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار