وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

پلیس فنلاند: اجازه هتک حرمت قرآن را نمی‌دهیم

هیأت ملی پلیس فنلاند با بیان اینکه این کشور اجازه سوزاندن قرآن در فضای عمومی را نخواهند داد، گفت قوانین تصریح می‌کنند که هتک حرمت کتاب مقدس ادیان، جرم دارای مجازات است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 31
کد خبر: ۱۷۱۰۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از واکنش‌های منفی گسترده جهانی به اقدام سیاستمداران سوئدی، هلندی و دانمارکی در هتک حرمت قرآن کریم در ملأ عام، پلیس فنلاند از رویکرد خود برای جلوگیری از تکرار این اقدام شنیع و ضد اسلامی خبر داد.

 

هیأت ملی پلیس فنلاند شامگاه دوشنبه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای پلیس این کشور اجازه سوزاندن قرآن در فضای عمومی را نخواهند داد.

 

به نوشته وبگاه «اُولِی»، در این بیانیه که برای خبرگزاری فنلاندی «اس.تی.تی» ارسال شده، آمده است: «قوانین فنلاند تصریح می‌کنند که نقض صلح و آرامش دینی و مذهبی، یک جرم دارای مجازات است».

 

پلیس فنلاند تاکید کرد که سوزاندن یا هتک حرمت کتاب مقدس مذاهب در ملأ عام، از مصادیق این جرم است و مجازات در پی خواهد داشت.

 

یک نظرسنجی وبگاه اُولِی نیز نشان می‌دهد که اکثریت قانونگذاران فنلاندی خواستار ثابت ماندن قانون این کشور درباره تقدس مذاهب هستند که شامل ۶ ماه حبس برای توهین به مقدسات می‌شود.

 

بعد از انتشار بیانیه پلیس فنلاند، «ابراهیم کالین» سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه نیز با استقبال از این اظهارات، نسبت به الگوبرداری دیگر کشورها ابراز امیدواری کرد.

 

کالین بامداد سه‌شنبه در صفحه توئیتر با به اشتراک گذاشتن خبر بیانیه پلیس فنلاند، نوشت: «فنلاند اعلام کرد که اجازه سوزاندن قرآن را نمی‌دهد. ما از این تصمیم معقولانه استقبال کرده و امیدواریم که سرمشقی برای دیگر کشورها باشد».

 

پیش از این نیز «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه با اشاره به احتمال ارزیابی درخواست فنلاند برای عضویت در ناتو جدای از درخواست سوئد، گفته بود آنکارا مشکلات کمتری با هلسینکی دارد. 

 

دو روز پس از هتک حرمت قرآن کریم در سوئد که قبلا هم مسبوق به سابقه بود، این اقدام هتاکانه در هلند تکرار شد و اخیرا هم این اقدام موهن در دانمارک رخ داد. این اقدام با واکنش تند ترکیه و احضار سفیران کشورهای مذکور همراه شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار