درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

سردار شریف: ظرفیت‌ها و امکانات امدادی سپاه به خوی اعزام شدند

سردار شریف با تشریح جزئیاتی از عملیات امداد و خدمات رسانی سپاه به زلزله زدگان در خوی تاکید کرد: سپاه ظرفیت ها و آمادگی های امدادی و خدماتی خود را بسیج و به منطقه اعزام کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 31
کد خبر: ۱۷۱۱۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پیرامون اقدامات سپاه و بسیج به منظور امدادرسانی به زلزله زدگان خوی گفت: تاکنون 12 اردوگاه و کمپ برای اسکان و استقرار زلزله زدگان آماده و در حال کمک ر سانی به کسانی است که مشکل اسکان دارند.

 

وی ادامه داد: یک اکیپ سیار از بیمارستان عارفیان ارومیه با امکانات و تجهیزات مورد نیاز اعم از اتاق عمل، ارتوپدی، مغز و اعصاب و... در منطقه مستقر و فعال است.

 

شریف خاطرنشان کرد: 3 هزار بخاری برقی بین مردم توزیع شده است، توزیع نان نیز با استقرار یک اکیپ نانوایی سیار در منطقه فعال و آغاز شده تا به صورت شبانه روزی نیازهای زلزله زدگان را مرتفع سازد.

 

وی گفت: علاوه بر توزیع بیش از یک هزار تخته پتو طی روزهای گذشته بیش از 2 هزار چادر توسط گروهای جهادی و سپاه خوی نیز تهیه و توزیع شده است.

 

شریف ادامه داد: تاکنون بیش از 72 گروه جهادی از سلماس و خوی به منطقه اعزام شده اند و تعداد 8 دستگاه کامیون، 2 لودر و یک بیل مکانیکی در منطقه مستقر و متناسب با نیازهای اعلامی در حال خدمات رسانی هستند.

 

وی همچنین به سایر اقدامات سپاه شهدای آذربایجان غربی برای کمک به زلزله زدگان اشاره و تصریح کرد: سپاه آذربایجان غربی با فعال سازی 10 قرارگاه منطقه ای و 25 قرارگاه محله ای در 70 روستای زلزله زده منطقه خوی و اعزام 50 دستگاه آمبولانس نیز مبادرت ورزیده است.

 

سخنگوی سپاه در پایان با تاکید بر اینکه امداد و خدمت رسانی به هموطنان عزیز زلزله زده تا رفع مشکلات تداوم خواهد داشت تصریح کرد: طی 2 روز گذشته 4 هزار پرس غذای گرم در وعده های مختلف توسط گروه های جهادی در منطقه توزیع شده است و علاوه بر این روزانه 5 هزار پرس غذای گرم توسط مرکز پشتیبانی شمال غرب قرارگاه حمزه نیز طبخ و بین زلزله زدگان توزیع می شود.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار