جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

اخطار بانک مرکزی به صرافی‌ها

به گزارش راهبرد معاصر؛ اداره نظارت بر موسسات پولی غیر بانکی بانک مرکزی در نامه‌ای به صرافی‌ها اعلام کرد: حسب بررسی‌های به عمل آمده توسط بازرسان این بانک محرز گردیده، برخی از شرکت‌های صرافی بدون دلیل موجه و بدون تایید این بانک، اقدام به متوقف نمودن عملیات خود نموده و از فعالیت خرید و فروش ارز خودداری می‌نمایند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 31
کد خبر: ۱۷۱۱۳۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر, این اقدام علاوه بر اینکه مصداق تخلف موضوع بند 5 از ماده 41 دستورالعمل اجرایی تاسیس، فعالیت و نظارت بر صرافی‌ها می‌باشد، در صورت استمرار این تخلف می‌تواند منجر به تعلیق یا ابطال مجوز فعالیت صرافی در چارچوب مقرارت ذیربط گردد.

 

با توجه به اینکه طرح رتبه‌بندی شرکت‌های صرافی در دستور کار این بانک قرار دارد، حجم معاملات و حضور موثر در بازار ارز از مولفه‌های مهم این طرح محسوب شده و منجر به افزایش رتبه کمی و کیفی صرافی می‌گردد؛ که در ادامه صرافی‌های برتر مشمول مشوق‌های ویژه خواهند شد./ تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۲
0
0
قیمت ارز به نرخ پول ملی هر کشوری تابع ظرفیت درآمد ناخالص سرانه آن کشور می باشد و باتوجه به افزایش صادرات در سال‌های اخیر و مثبت بودن تراز تجاری کشور چرا نرخ ارز روز به روز گران تر میشود؟متاسفانه فضاسازی رسانه ای جریان های قیمت ساز و اشتیاق مردم در تبدیل دارایی های خود به ارز به امید تحصیل سود کلان یا حفظ ارزش دارایی خود عاملی برای تثبیت قیمت کاذب ارز در طی چندسال اخیر و موجبات گرانی و تورم نیز گردیده است و حذف دلالان و شبکه های قیمت گذاری روزانه ارز و اطمینان بخشی به نیازمندان ارز از جهت امکان تحصیل ارز بدون دغدغه و هیجانات لحظه ای بازار آزاد بدون ابزار سامانه ای میسر نبوده و قطعا راه اندازی چنین سامانه ای سود سرشار و غیرقانونی عوامل گران فروشی ارز را از بین خواهد برد و طبعا با بهانه جویی و دلایل واهی سعی در شکست سیاست های منطقی سازی قیمت ارز خواهند نمود.
آخرین اخبار