بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

نیاز فوری مازندران به خون و فرآورده‌های خونی

مدیرکل انتقال خون مازندران از کاهش چشمگیر ذخایر خونی استان خبر داد و با هشدار نسبت به بروز بحران در این زمینه، خواستار همدلی و هم افزایی مردم برای خون دهی بیشتر و افزایش ذخایر خونی در مازندران شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 31
کد خبر: ۱۷۱۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر عبدالله محمدی فیروزجایی ضمن اشاره به اینکه ذخایر خونی مازندران به ۳ روز کاهش یافته است، اظهار کرد: با توجه به برودت هوا و احتمال مسدود شدن جاده‌های مواصلاتی و تعطیلی پیش رو، قطعا شرایط از آنچه هست بدتر می‌شود.

محمدی فیروزجایی از فعال و دایر بودن اداره کل و پایگاه‌های انتقال خون و تیم‌های سیار این مرکز طی تعطیلات پیش رو خبر داد و تاکید کرد: از عموم مردم به ویژه کسانی که تاکنون اقدام به خون‌دهی نکردند تقاضا می‌کنیم به پایگاه‌های انتقال خون مراجعه کرده تا ذخایر خونی استان افزایش پیدا کند.

وی از نیاز فوری و ضروری به تمامی گروه‌های خونی خبر داد و با بیان اینکه بیشترین مصرف در گروه خونی O وجود دارد، خاطرنشان کرد: مراجعات محدودی به مراکز انتقال خون می‌شود که با توجه به وجود مشکلات، برخی افراد مردود می‌شوند؛ برای مثال دیروز ۵۹۶ مراجعه کننده به مراکز انتقال خون استان انجام شد اما ۴۹۰ نفر قابلیت خون‌دهی داشتند.

مدیرکل انتقال خون مازندران به وجود ۱۴۰۰۰ بیمار خاص در استان اعم از تالاسمی‌ها، دیالیزی‌ها و هموفیلی‌ها که از مراجعه‌کنندگان و نیازمندان ثابت دریافت خون هستند اشاره کرد و گفت: طی ۲ سال اخیر و در شرایط کرونا، بیماران خاص با هموگلوبین پایین هم به دلیل مراقبت‌های بهداشتی و شرایط کرونایی حتی کمتر مراجعه می‌کردند که اکنون این اتفاق به روال سابق برگشته و مراجعین بیشتر شده‌اند.

محمدی فیروزجایی افزود: در کنار این میزان مراجعه کننده ثابت، با توجه به جراحی‌های متعدد در مراکز درمانی استان، مصرف خون افزایش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه در برخی بیمارستان‌های خوشنام و بزرگ مازندران، بیمارانی از استان‌های مجاور تحت عمل جراحی هستند که این موضوع بر مصرف خون و فرآورده های خونی استان افزوده است، گفت: وجود و حضور امکانات و اساتید معروف و برجسته پزشکی در مازندران باعث شده تا جراحی‌ها بیشتر و مصرف خون استان افزایش یابد./ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار