جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

تاکید مقام عراقی بر معرفی و مجازات فرماندهان پیروزی

تاکید مقام عراقی بر معرفی و مجازات فرماندهان پیروزی نائب رئیس پارلمان عراق که میزبان یک هیأت از جمهوری اسلامی ایران بود، تأکید کرد که باید تحقیقات مربوط به جنایت ترور فرماندهان پیروزی تکمیل شده و عاملان دخیل در آن نیز معرفی و مجازات شوند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۳ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 01
کد خبر: ۱۷۱۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، محسن المندلاوی نائب رئیس پارلمان عراق امروز سه‌شنبه میزبان یک هیأت از جمهوری اسلامی ایران به ریاست کاظم غریب آبادی معاون ا مور بین الملل و حقوق بشر قوه قضاییه، محمد کاظم آل صادق سفیر ایران در عراق بود.

 

خبرگزاری شفق نیوز به نقل از المندلاوی گزارش داد، باید تحقیقات مربوط به جنایت ترور فرماندهان پیروزی شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس تکمیل شده و عاملان دخیل در آن نیز معرفی شوند تا تحت تعقیب قرار گیرند و مجازات شوند.

 

وی ضمن قدردانی از مواضع درخشان ایران در جریان جنگ عراق علیه گروه تروریستی داعش و حمایت معنوی و لجستیکی آن از بغداد، تصریح کرد، باید همکاری مشترک بین دو کشور در زمینه مبارزه با تروریسم، ادامه یابد و روابط دوجانبه در زمینه‌های پارلمانی، اقتصادی، سیاسی و قضایی تقویت شود.

 

در این دیدار، چند پرونده مهم از جمله گاز و آب، تشکیل کمیته اقتصادی مشترک، آغاز به کار کمیته‌های دوستی، اجرا یادداشتهای تفاهم و پیگیری پرونده جنایات تروریستی در سطح بین‌الملل بررسی شد.

 

فالح الخزعلی نماینده پارلمان عراق روز گذشته از دولت محمد السودانی نخست وزیر این کشور خواست که نتایج تحقیقات مربوط به ترور شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را اعلام کند.

 

الخزعلی با بیان اینکه دولت باید عاملان این حادثه را رسوا کند، گفت: ما به صورت شخصی، پیگیر پرونده ترور فرماندهان پیروزی (شهیدان سلیمانی و المهندس) هستیم که با استناد به ماده ۵۰ قانون اساسی است».

 

وی با اشاره به اینکه دولت باید پارلمان را در جریان نتایج تحقیقات این ترور قرار دهد، تصریح کرد: دولت ملزم است در سریعترین زمان ممکن، گزارش خود را به پارلمان بدهد و مشخص کند که چه کسانی که در سطح داخلی و خارجی در جنایت فرودگاه بغداد دست داشتند».

 

این در حالی است که «سلام حسین» نماینده ائتلاف الفتح در پارلمان عراق دوم ماه جاری گفت که مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر سابق این کشور در مسأله پرونده ترور شهید سپهبد قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، از آمریکایی‌ها حرف‌شنوی کامل داشت.

 

او تأکید کرد که الکاظمی به دستور واشنگتن پرونده مجازات عاملان این ترور و کسانی که در آن دست داشته و همکاری کرده بودند را مختومه کرده بود.

 

سلام حسین در ادامه گفت که این پرونده بار دیگر باز شده است. به گفته او دولت سابق عراق به توصیه آمریکا تلاش داشته تا حقایق پشت این پرونده مخفی بماند.

 

او تأکید کرد که دولت محمد السودانی برای کشف حقایق ترور «رهبران پیروزی» و مجازات کسانی که در این پرونده دست داشته و خیانت کردند وارد عمل شده‌ است.

 

این نماینده عراقی همچنین ابراز امیدواری کرد که مجازات عاملان ترور شهدای مقاومت با عمل به مصوبه پارلمان عراق برای اخراج تمامی نیروهای خارجی همراه شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار