دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

تاکید اسلامی بر توجه به پزشکی هسته‌ای در سازمان انرژی اتمی

تاکید اسلامی بر توجه به پزشکی هسته‌ای در سازمان انرژی اتمی معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی در کنفرانس ملی "توسعه اقتصادی پایدار بر مبنای توسعه فناوری و نوآوری" گفت: «یکی از مهمترین موضوعات ما در سازمان انرژی اتمی تولید رادیوداروها و توجه به پزشکی هسته‌ای است.»
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 01
کد خبر: ۱۷۱۳۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، نخستین کنفرانس ملی «توسعه اقتصادی پایدار بر مبنای توسعه فناوری و نوآوری» که به‌همت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، میزبان محمد اسلامی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی کشور بود.

 

معاون رییس‌جمهور در این مراسم با بیان اینکه "تاکنون سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران تحقیقات، کارها و دستاوردهای فراوانی در حوزه علوم و فنون داشته است"، اظهار داشت: مهمترین جلوه و نشانه‌های دانش‌بنیانی، ایجاد ظرفیت برای خلق فناوری و محصول است.

 

اسلامی افزود: اگر این ظرفیت ایجاد شود و شکل بگیرد و در ادامه با ایجاد سازوکارهای لازم، امکان پشتیبانی از ظرفیت‌ها فراهم شود؛ این مهم تبدیل به یک قدرت خواهد شد.

 

رییس سازمان انرژی اتمی در ادامه با تأکید بر اهمیت تحقیقات در حوزه‌های دانش‌بنیانی تصریح کرد: علم همیشه قدرت‌ می‌آفریند و این مسئله فرمایش خداوند است؛ برای قدرت‌آفرینی باید توسعه علمی اتفاق بیفتد و توسعه فناوری هم در پرتوی آن شکل می‌گیرد.

 

وی ادامه داد: به‌عبارت دیگر فرآیند تبدیل علم و دانش به فناوری و سپس تبدیل آن به سیستم که همراه با تأثیرگذاری در کیفیت زندگی مردم، اقتصاد، وضعیت اجتماعی باشد، نشانه‌ موفقیت یک سازمان پیشرو در حوزه علم و فناوری خواهد بود.

 

معاون رییس جمهور خاطرنشان کرد: به همین سبب سازمان علمی و پژوهشی کشور ما در اصل جایی است که باید تبدیل به یک مزرعه برای تولید علم و فناوری شود و بر همین اساس شرکت‌های دانش‌بنیان باید با تعریف الگوهای جدید، فعالیت خود را توسعه دهند.

 

اسلامی در ادامه با اشاره به حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی از ظرفیت‌های موجود، تصریح کرد: ظرفیت‌هایی برای پذیرش ریسک در بار اول تولید ایجاد شده است که به رشد شتابان شرکت‌های دانش‌بنیان کمک می‌کند، در همین راستا لازم است که تحقیقات نتیجه‌گرا و حلال مسائل باشد تا ثروتی که توسط یک شرکت دانش‌بنیان قدرتمند ایجاد می‌کنیم از قابلیت نقش‌آفرینی در دنیا برخوردار باشد.

 

وی افزود: بدین ترتیب ظرفیت تولیدی، صنعتی و خدماتی در ایران با همه ابعادی که دارد، نیازمند بازارهای گسترده‌تر در سطح جهان است و برای نیل به این هدف لازم است همه بتوانند شرایط خود را با معیارهای رقابت در بازارهای جهانی وفق دهند و برای محصولات ایرانی پذیرش و مقبولیت ایجاد کنند.

 

اسلامی گفت: در مسیر توسعه فناوری کشور و در سازمان انرژی اتمی ایران با همراهی جوانان و اساتید گرانقدر، به‌دنبال این هستیم که بتوانیم با تعاملات و تبادلات، فناوری‌های شتاب‌دهنده، تأثیرگذار و گسترده را در خدمت پیشرفت کشور قرار دهیم زیرا به این نحو می‌خواهیم نقش خود را بیش از پیش به مردم کشور و جهانیان معرفی کنیم.

 

رییس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: توسعه نیروگاه‌های اتمی، کاربرد پرتوها، رادیوداروها و استفاده از سایر فناوری‌های نوین در حوزه‌های کشاورزی، سلامت، صنعت، محیط زیست و دیگر حوزه‌ها در دستور کار قرار گرفته که خوشبختانه در این دوره نتایج درخشانی نیز به دست آمده است.

 

وی در پایان سخنان خود با ابراز امیدواری نسبت به اینکه تحرک و توسعه فناوری‌های نوین برای افتخارآفرینی در کشور باید به‌شکل شتابان در حرکت باشد، گفت: یکی از مهمترین موضوعات ما در سازمان انرژی اتمی تولید رادیوداروها و توجه به پزشکی هسته‌ای است و شرایطی فراهم شده است تا سالانه یک میلیون بیمار از رادیوداروهای ساخت کشور استفاده ‌کنند و برخی کشورها هم به‌عنوان مقاصد صادرات این محصولات ما شناسایی شده‌اند و در مجموع شاهد اثرگذاری تمام این موارد در جامعه و کشور خود هستیم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار