گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

نتانیاهو: هر جای خاورمیانه انفجاری رخ دهد، انگشت اتهام بسوی ماست

نتانیاهو: هر جای خاورمیانه انفجاری رخ دهد، انگشت اتهام بسوی ماست نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی در مصاحبه با سی‌ان‌ان، از تایید یا انکار نقش تل‌آویو در حمله تروریستی ناموفق اخیر در اصفهان طفره رفت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 01
کد خبر: ۱۷۱۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر،‌ بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی در مصاحبه اختصاصی با شبکه سی‌ان‌ان درباره موضع خود در قبال ایران به تکرار اتهامات ضد ایرانی پرداخت و مدعی شد: اگر رژیم‌های سرکشی دارید که (قصد دستیابی) به سلاح‌های هسته‌ای دارند، می‌توانید ۱۰۰ توافق با آن‌ها امضا کنید، این کمکی نمی‌کند.

 

وی افزود: فکر می‌کنم تنها راهی که می‌توانید دستیابی به سلاح‌های هسته‌ای را متوقف و مانع آن شوید، ترکیبی از تحریم‌های اقتصادی فلج‌کننده است اما مهمترین چیز، یک تهدید نظامی معتبر است.

 

به گزارش وبگاه شبکه آمریکایی، نتانیاهو گفت که رژیم صهیونیستی در ایران «علیه توسعه تسلیحات خاص اقدام انجام داده»، اما از تایید یا انکار این که آیا پشت حمله اخیر در اصفهان بوده یا خیر، خودداری کرد.

 

وی گفت: هرگز درباره عملیات‌های خاص صحبت نمی‌کنم... و هر بار انفجاری در خاورمیانه رخ می‌دهد، اسرائیل مقصر و مسئول شناخته می‌شود--گاهی ما هستیم و گاهی اوقات نیستیم.

 

طبق گزارش‌ها، پس از آنکه رسانه‌ها از وجود نشانه‌های اولیه دخالت رژیم صهیونیستی در تهاجم ناموفق شامگاه هشتم بهمن با استفاده از ریزپرنده به یکی از مجتمع‌های کارگاهی وزارت دفاع ایران در اصفهان خبر دادند، این رژیم از بیم پاسخ ایران به این تجاوز آشکار، سطح آماده‌باش خود را بالا برده است.

 

تنها چند ساعت بعد از این حمله، روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی به نقل از مقام‌های آمریکایی، رژیم موقت صهیونیستی و موساد را پشت حمله شکست‌خورده به مجتمع‌های کارگاهی وزارت دفاع ایران دانست.

 

وال استریت ژورنال همچنین به استناد تصاویر ماهواره‌ای، آسیب جزئی به ساختمان مورد حمله را تایید کرد. «رونن سولومون» تحلیلگر اطلاعاتی مستقل نیز ضمن تایید «کوچکی انفجار»، مدعی شد این نشان می‌دهد هدف یک انبار مهمات نبوده بلکه ممکن است یک آزمایشگاه یا مکان لجستیکی نظامی باشد.

 

دوشنبه (۳۰ ژانویه) یک مقام مسئول ایران در خصوص حمله ناموفق در گفت‌وگو با الجزیره جزئیاتی ارائه کرد و از تلاش رسانه‌های صهیونیستی برای دستاوردسازی از این حمله تروریستی پرده برداشت.

 

وی تصریح کرد که نشانه‌های اولیه حاکی از دست داشتن رژیم صهیونیستی در این تهاجم ناموفق است، هرچند که تحقیقات باید ادامه یابد. اما آنچه که مشخص است، این است که «حمله اصفهان موفقیت‌آمیز نبود و سخنان منابع اسرائیلی صرفا تبلیغاتی و برای سرپوش گذاشتن بر این شکست است».

 

این مقام ایرانی به صراحت گفت: «اسرائیل بخوبی می‌داند که پاسخ آن را دریافت خواهد کرد و این همان چیزی است که پیش از این نیز، به دور از هر گونه سروصدا و اظهارنظرهای متوالی اتفاق افتاده است. واشنگتن از این حمله فاصله می‌گیرد؛ زیرا می‌داند که آن شکست خورده و تهران را مجبور به تغییر سیاست‌هایش نخواهد کرد. کسانی هستند که با آتش بازی می‌کنند. ما تردیدی نداریم که اگر برای آغاز یک جنگ منطقه‌ای تصمیم بگیرند؛ خودشان نخستین کسانی هستند که خواهند سوخت»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار