رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

هشدار هواشناسی/ سرما و کولاک در ۵ استان ادامه دارد

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: ۱۳ بهمن بارش برف و باران، مه‌گرفتگی، وزش شدید باد، بارش برف سنگین و وقوع بهمن و کولاک برف در آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه و جنوب استان‌های فارس و بوشهر پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 01
کد خبر: ۱۷۱۳۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، صادق ضیائیان، درباره آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: امروز بارش برف و باران و ابرناکی در جنوب و جنوب‌غرب، مرکز، شرق و شمال‌شرق کشور داریم، همچنین این شرایط جوی در غرب و شمال‌غرب، ارتفاعات البرز غربی و غرب هرمزگان و کرمان حاکم است و شدت بارش‌ها در شمال‌غرب فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان‌شمالی و برخی مناطق خراسان‌جنوبی است.

وی افزود: روز پنج‌شنبه 13 بهمن در جنوب فارس و بوشهر، کرمان، شرق هرمزگان، خراسان‌جنوبی و جنوب خراسان رضوی بارش برف و باران و ابرناکی داریم، همچنین با عبور سامانه بارشی از نوار شمالی کشور در غرب و شمال‌غرب، دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های قزوین، البرز و تهران و همچنین شمال خوزستان و چهارمحال و بختیاری بارش برف و باران، وزش باد و کاهش نسبی دما داریم.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: روز جمعه بارندگی‌ها در نیمه جنوبی کشور کاهش می‌‌یابد و بارش در خراسان‌رضوی، خراسان‌شمالی، ارتفاعات البرز و برخی مناطق سواحل شرقی خزر داریم؛ در این روز وزش باد و کاهش نسبی دما در دامنه‌های جنوبی البرز و شمال‌شرق کشور پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان افزود: از بعدازظهر شنبه مجدداً در شمال‌غرب کشور و روز یکشنبه در شمال‌غرب و شمال‌شرق بارش خواهیم داشت، در غرب کردستان و آذربایجان غربی بارش‌ برف همراه با وزش باد و کولاک خواهد بود.

* یخبندان در 17 مرکز استان

وی اضافه کرد:‌ در دو روز آینده وزش باد و کاهش دما بین 5 تا 7 درجه در شمال‌ غرب کشور پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران فردا صاف، گاهی با وزش باد پیش‌بینی می‌شود؛ در شب نیز آسمان تهران ابری تا نیمه‌ابری گاهی بارش برف و باران خواهیم داشت و روزهای جمعه تا یکشنبه پیش‌ِ رو آسمان تهران صاف است، بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت 11 و 2 درجه خواهد بود.

ضیائیان گفت:‌ روز آینده همدان با کمینه دمای 7 درجه زیرصفر سردترین مرکز استان و بندرعباس با بیشینه دمای 24 درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان خواهد بود.

وی اضافه کرد:‌ فردا در 17 مرکز استان کمینه دما صفر و زیر صفردرجه است که شامل اصفهان، ارومیه، اردبیل، اراک،‌ ایلام، بجنورد، تبریز، خرم‌آباد، زنجان، سنندج، شهرکرد، قزوین، کرج، کرمانشاه، مشهد، یاسوج و همدان خواهد بود.

* هشدار نارنجی سازمان هواشناسی

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: روز پنج‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۳، بارش برف و باران، رخداد مه، کاهش دید، در نواحی با اقلیم گرم رگبار و رعدو برق و وزش باد شدید و در مناطق سردسیر، ارتفاعات و دامنه‌ها بارش برف سنگین، وقوع بهمن و کولاک برف در آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه و جنوب استان‌های فارس و بوشهر پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان افزود: در این مناطق انسداد راه‌های روستایی و اختلال در جاده‌های مناطق سردسیر، ارتفاعات و دامنه استان‌های واقع در رشته کوه البرز و زاگرس، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها، آبگرفتگی معابر، اختلال در سفرهای بین شهری و داخل شهر، اختلال در فعالیت‌های عمرانی، صاعقه، اختلال در ناوگان حمل و نقل، خسارت به صنعت کشاورزی، رخداد بهمن و اختلال در انتقالِ منابع انرژی به‌ویژه برق و گاز پیش‌بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: توصیه می‌شود‌ دستگاه‌های اجرایی برای برف‌روبی و بازگشایی مسیرها آماده باشد همچنین پرهیز از سفرهای خارج از شهر، اجتناب از فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابه‌جایی عشایر کوچ‌رو، مدیریت در مصرف و انتقال منابع انرژی به‌ویژه گاز و برق، عدم توقف و تردد در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پاک‌سازی آبروها و کانال‌های عبور آب درون شهری، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، انجام اقدامات پیشگیرانه از خسارات احتمالی، از جمله نمک‌پاشی، توسط شهرداری ها، راهداری‌ها و ارگان‌های امدادی و مدیریت مناسب توسط سازمان آب و فاضلاب و سایر دستگاه‌های اجرائی مسئول در دستور کار باشد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر