مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

هشدار هواشناسی/ ورود سامانه بارشی جدید به کشور از دوشنبه

هشدار هواشناسی/ ورود سامانه بارشی جدید به کشور از دوشنبه رئیس‌مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، صادق ضیائیان با بیان اینکه دوشنبه به تدریج با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در مناطقی از جنوب غرب و غرب و نواحی مرزی شمال غرب بارش باران و برف آغاز می‌شود، به ایسنا گفت: سه‌شنبه گستره فعالیت سامانه کل نوار غربی، دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز و تهران، شمال فارس و مناطقی از کرمان را در بر خواهد گرفت. همچنین به تدریج از بعدازظهر با شمالی شدن جریانات بر روی دریای خزر در شرق اردبیل، گیلان و غرب مازندران بارش آغاز می‌شود. در نوار جنوبی کشور و مناطق گرمسیر رگبار باران، گاهی رعد و برق و ورش باد شدید موقتی و در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف رخ می‌دهد.
ضیائیان با بیان اینکه در غرب استان‌های آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه بارش شدت خواهد داشت، افزود: چهارشنبه با تداوم فعالیت این سامانه در نوار غربی کشور و دامنه‌های جنوبی البرز وزش باد و کاهش نسبی دما همراه با ابرناکی و بارش باران و برف ادامه خواهد داشت. همچنین با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر بارندگی همراه با کاهش نسبی دما در شرق اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و در ارتفاعات البرز تشدید می‌شود.
وی ادامه داد: در نوار شمالی کشور تا سه شنبه افزایش نسبی دما و روزهای چهارشنبه و پنج شنبه کاهش دما رخ می‌دهد. همچنین بعدازظهر سه شنبه و چهارشنبه دریای خزر و خلیج‌فارس مواج هستند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار