سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

شناسایی ۸۴ بیمار جدید کرونایی در کشور/ یک نفر فوت شد

از دیروز تا امروز ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۸۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۴۵ نفر از آن‌ها بستری شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 02
کد خبر: ۱۷۱۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت:

تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۹۳ هزار و ۹۱ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۸۶ هزار و ۶۳۲ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۰۹ هزار و ۲۵۲ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۳۸۸ هزار و ۹۷۵ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۲ هزار و ۹۹۸ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. 

از دیروز تا امروز ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۴۵ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۴ هزار و ۵۵۱ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، یک نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست داد و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۷۵۲ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۳۷ هزار و ۶۶۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۲۲۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۵ میلیون و ۴۳ هزار و ۳۸۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۰ شهرستان وضعیت قرمز، ۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۰۲ شهر در وضعیت زرد و ۳۴۲ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار