آخرین وضعیت آزادسازی و فروش سهام عدالت پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / سیگنال دلار، سرنوشت طلا را رقم می‌زند نرخ تورم سالانه از مرز ۶۰ درصد گذشت / نرخ تورم ماهانه نصف شد ریزش قیمت نفت با سیگنال مذاکرات ایران و آمریکا/ برنت به کف بیش از یک هفته اخیر رسید آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۶ مرداد ماه ۱۴۰۵/ جدول آخرین قیمت سکه پارسیان امروز سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ / جدول قیمت سکه پارسیان آخرین قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ در حراج امروز چند کیلو شمش طلا فروخته شد؟ آغاز فروش بلیت اربعین مرحله‌ای 1405 / جزییات عرضه پرواز‌های ویژه اربعین ماینر و مصرف مشکوک برق را گزارش دهید و پاداش نقدی بگیرید پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ / بازار ارز آماده موج جدید می‌شود پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ / طلا آماده ورود به فاز جدید قیمت  خبر مهم معاون وزیر کار درباره کالابرگ/ پرداختی‌ها انجام شد لیست قیمت گوشت مرغ امروز ۵ مرداد ۱۴۰۵/ مرغ کامل کیلویی چند شد؟ + جدول سقف کارت به کارت از خودپرداز ۱۴۰۵

بازار سرمایه تا پایان سال نوسانی است؟

بازار سرمایه تا پایان سال نوسانی است؟ ریزش‌های هیجانی دوباره گریبان بازار سرمایه را گرفته و باعث شده شاخص کل بورس کانال یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد را از دست بدهد؛ اتفاقی که یک کارشناس بازار سرمایه دلیل آن را حواشی عرضه خودرو در بورس می‌داند و بر این باور است که این بازار تا پایان سال نوسانی است اما در بهار سال آینده صعود خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 03
کد خبر: ۱۷۱۵۷۱

به گزارش راهبرد معاصر سعید جعفری با بیان اینکه مهم‌ترین دلیل سقوط بازار سرمایه طی دو هفته اخیر تصمیماتی است که درمورد عرضه خودرو در بورس کالا گرفته شده است، عنوان کرد: صنعت خودرو یکی از صنایع مورد اقبال بازار بوده و اتفاقاتی که در این صنعت رخ می‌دهد روی کل بازار تاثیرگذار است. عرضه محصولات شرکت‌های خودروسازی در بورس کالا باعث می شود این صنعت از زیان‌دهی خارج و شرایط آن‌ها بهتر شود. بحث‌هایی که از دو هفته قبل درمورد عرضه خودرو در بورس کالا پیش آمد، باعث شده این صنعت دچار مشکل شود.

وی ادامه داد: در نگاه کلی‌تر بخشی از سهام‌داران با گزارش‌های فصل پاییز شرکت‌ها که چندان جذاب نبود تمایل خود به خرید سهام را از دست دادند و حتی برخی سهام‌داران شناسایی سود کردند. البته گزارش‌های منفی اثر خود را پیش از این گذاشته بود. از طرف دیگر باید توجه کرد که گزارش‌ها درمورد گذشته است. گزارش‌ها در فصل‌های زمستان و بهار سال آینده بر اساس تورم و نرخ ارزی که افزایش پیدا کرده است، بهتر خواهد بود.

این کارشناس بازار سرمایه اظهار کرد: ممکن است بازار سرمایه تا آخر سال جاری نوسانی باشد اما در سال آینده با توجه به تورم، صعود خوبی را تجربه خواهد کرد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار