احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

ارسال نخستین تانک «لئوپارد ۲» از کانادا به اوکراین

وزیر دفاع کانادا اعلام کرد که دولت این کشور اولین دستگاه تانک لئوپارد-۲ را با استفاده از یک هواپیمای ترابری نظامی، به اوکراین ارسال کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌ بعد از موافقت آلمان با ارسال تانک‌های «لئوپارد ۲» به اوکراین و اجازه داده به کشورهای دارنده این تانک‌ها برای ارائه آنها به کی‌یف، دولت کانادا اولین دستگاه تانک را به این کشور ارسال کرد.

 

«آنیتا آناند» وزیر دفاع کانادا شامگاه شنبه اعلام کرد که دولت اُتاوا اولین دستگاه تانک لئوپارد-۲ را با استفاده از یک هواپیمای ترابری نظامی، به اوکراین ارسال کرده است.

 

آناند در صفحه توئیتر خود با انتشار کلیپی از لحظه بارگیری تانک لئوپارد در هواپیما، نوشت: «امروز، یک هواپیمای نیروی هوایی کانادا حامل اولین دستگاه تانک لئوپارد۲، از فرودگاه هالیفکس بلند شد تا آن را به اوکراین منتقل کند».

 

وی در ادامه افزود: «کانادا در کنار مردم اوکراین استفاده و ما به ارائه ابزارهایی که نیروهای مسلح اوکراین برای پیروزی به آن نیاز دارند، ادامه می‌دهیم».

 

وزیر دفاع کانادا پیش از این نیز گفته بود که دولت این کشور قصد دارد در مجموع ۴ دستگاه تانک لئوپارد۲ را به اوکراین ارسال کند و محموله‌های دیگر طی هفته‌های پیش رو ارسال می‌شوند.

 

این در حالی است که «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین با بیان اینکه نیروهای روسیه قادر به مقابله با تانک‌های غربی و نابودی آنها در اوکراین هستند، هشدار داده بود که تانک‌های ارسالی غرب به اوکراین، در آتش خواهند سوخت./ فارس

ارسال نظر