ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

ارسال نخستین تانک «لئوپارد ۲» از کانادا به اوکراین

ارسال نخستین تانک «لئوپارد ۲» از کانادا به اوکراین وزیر دفاع کانادا اعلام کرد که دولت این کشور اولین دستگاه تانک لئوپارد-۲ را با استفاده از یک هواپیمای ترابری نظامی، به اوکراین ارسال کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌ بعد از موافقت آلمان با ارسال تانک‌های «لئوپارد ۲» به اوکراین و اجازه داده به کشورهای دارنده این تانک‌ها برای ارائه آنها به کی‌یف، دولت کانادا اولین دستگاه تانک را به این کشور ارسال کرد.

 

«آنیتا آناند» وزیر دفاع کانادا شامگاه شنبه اعلام کرد که دولت اُتاوا اولین دستگاه تانک لئوپارد-۲ را با استفاده از یک هواپیمای ترابری نظامی، به اوکراین ارسال کرده است.

 

آناند در صفحه توئیتر خود با انتشار کلیپی از لحظه بارگیری تانک لئوپارد در هواپیما، نوشت: «امروز، یک هواپیمای نیروی هوایی کانادا حامل اولین دستگاه تانک لئوپارد۲، از فرودگاه هالیفکس بلند شد تا آن را به اوکراین منتقل کند».

 

وی در ادامه افزود: «کانادا در کنار مردم اوکراین استفاده و ما به ارائه ابزارهایی که نیروهای مسلح اوکراین برای پیروزی به آن نیاز دارند، ادامه می‌دهیم».

 

وزیر دفاع کانادا پیش از این نیز گفته بود که دولت این کشور قصد دارد در مجموع ۴ دستگاه تانک لئوپارد۲ را به اوکراین ارسال کند و محموله‌های دیگر طی هفته‌های پیش رو ارسال می‌شوند.

 

این در حالی است که «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین با بیان اینکه نیروهای روسیه قادر به مقابله با تانک‌های غربی و نابودی آنها در اوکراین هستند، هشدار داده بود که تانک‌های ارسالی غرب به اوکراین، در آتش خواهند سوخت./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار