عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن

شرط‌‌گذاری اوکراین برای تل‌آویو پیش از سفر وزیر صهیونیست

وبسایت عبری «واللا» خبر داد که پیش از سفر وزیر امور خارجه رژیم موقت صهیونیستی به این کشور، کی‌یف مطالباتی برای تل‌آویو مطرح کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۱۸۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، وبسایت عبری «واللا» خبر داد که اوکراین پیش از سفر الی کوهن وزیر امور خارجه رژیم موقت صهیونیستی به این کشور، مطالباتی از صهیونیستها مطرح کرده است.

 

واللا گزارش داد، مسئولان اوکراین خطاب به صهیونیستها گفته‌اند که پیش از هر چیز، تل‌آویو باید علیه جنگ روسیه و به سود تمامیت ارضی اوکراین، بیانیه رسمی و علنی صادر کند.

 

دو مسئولان بلندپایه اوکراینی و اسرائیلی به این وبسایت گفتند که صهیونیستها همچنین باید با وام به مبلغ ۵۰۰ میلیون دلار موافقت کنند.

 

این مسئول اوکراینی همچنین گفته است که ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین با دیدار با وزیرخارجه صهیونیستی موافقت نکرده است و برگزاری هر گونه نشستی، منوط به آمادگی تل‌آویو برای انجام این اقدامات است.

 

در همین ارتباط، «نفتالی بنت» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی اخیرا به جنگ اوکراین و سفر وی به روسیه و دیدار با رئیس جمهور روسیه اشاره کرد و گفت که فرصت خوبی برای آتش بس وجود داشت اما کشورهای غربی مانع از آن شدند.

 

وی در ادامه سخنانش گفت که در دیدار ماه مارس گذشته خود با رئیس جمهور روسیه، وی را متقاعد کرد که «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین را نکُشد.

 

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در ادامه گفت که در مسیر خود به فرودگاه مسکو، با زلنسکی تماس گرفته و وی را در جریان این موضوع قرار داده است و دو ساعت بعد زلنسکی یک عکس سلفی از خود منتشر کرد و زیر آن نوشته بود: «من نترسیده‌ام».

 

در حالی که فشارهای همه جانبه غرب علیه روسیه و حمایت‌های همه‌جانبه آنها از اوکراین ادامه دارد،چند روز پیش نیز نخست‌وزیر اسبق انگلیسی علیه ولادیمیر پوتین ادعایی جنجالی مطرح کرده است.

 

روزنامه «دیلی میل» انگلیس گزارشی درباره مستند شبکه «بی‌بی‌سی» با عنوان «پوتین در مقابل غرب» منتشر کرد که در آن بوریس جانسون نخست‌وزیر پیشین این کشور ادعایی تند علیه رئیس‌جمهور روسیه مطرح کرده است.

 

بوریس جانسون در بخشی از این مستند ادعا می‌کند که پیش از آغاز جنگ روسیه با اوکراین، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور او را به ترور تهدید کرده است.

 

به ادعای جانسون، بعد از مشخص شدن اطلاعات مربوط به برنامه روسیه برای حمله به اوکراین او به کی‌یف سفر کرد تا به ولودیمیز زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین درباره حمایت انگلیس از این کشور اطمینان بدهد.

 

بنا بر ادعای نخست‌وزیر پیشین انگلیس، ولادیمیر پوتین بعد از بازگشت او از سفر به کی‌یف با وی تماس تلفنی طولانی برقرار و جانسون را به ترور تهدید کرده است.

 

بوریس جانسون ادعا کرد که بعد از بازگشت از سفر اوکراین، «تماس خیلی طولانی و خارق‌العاده‌ترین تماس» را با ولادیمیر پوتین داشت.

 

وی همچنین گفت، در این گفت‌و‌گو به رئیس‌جمهور روسیه هشدار داد که آغاز جنگ با اوکراین یک «فاجعه کامل» خواهد بود و اعمال تحریم‌های بی سابقه کشورهای غربی علیه روسیه را کلید خواهد زد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار