آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی

موافقت زلنسکی با عدم استفاده از تسلیحات غربی در حمله به روسیه

صدراعظم آلمان می‌گوید که رئیس جمهور اوکراین موافقت کرده که از تسلیحات ارسالی غرب به کی‌یف،‌برای حمله به خاک و قلمرو روسیه استفاده نکند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۶۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، در پی ابراز نگرانی مکرر کشورهای حامی کی‌یف درباره احتمال استفاده‌شدن تسلیحات غربی برای حمله به خاک روسیه، اوکراین با انجام ندادن این کار موافقت کرد.

 

«اولاف شولتز» صدراعظم آلمان بامداد یکشنبه گفت که «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین موافقت کرده که از تسلیحات ارسالی غرب به کی‌یف،‌برای حمله به خاک و قلمرو روسیه استفاده نکند.

 

به نوشته خبرگزاری فرانسه، شولتز در مصاحبه با نسخه روز یکشنبه روزنامه «بیلد» درباره اینکه آیا اوکراین پذیرفته که با تسلیحات غربی به خاک روسیه حمله نکند، توضیح داد: «در این مورد اتفاق نظر وجود دارد».

 

متحدان غربی اوکراین که از ابتدای سال ۲۰۲۳ تلاش کرده‌اند موج ارسال تسلیحات برای کی‌یف را با ارسال تسلیحات سنگین جدید و بی‌سابقه‌ تشدید کنند، در هفته‌های اخیر با مانور روی اینکه روسیه قصد تجمیع و تدارک قوایش برای اجرای دور جدیدی از حملات سنگین در اوکراین را دارد آلمان را برای موافقت با ارسال تانک‌های پیشرفته لئوپارد به اوکراین تحت فشار گذشتند.

 

نهایتاً تصمیم دولت آمریکا برای ارسال تانک به کی‌یف، به اختلاف نظر ایجاد شده بین کشورهای غربی و آلمان که موافقتش با ارسال تانک‌های لئوپارد به اوکراین را مشروط به اقدام مشابه نخست آمریکا در ارسال تانک‌هایش به اوکراین کرده بود، پایان داد.

 

این در حالی است که مقام‌های نظامی آمریکایی به صورت علنی با ارسال تانک‌های آبرامز به اوکراین مخالفت و استدلال کرده بودند که این تانک‌ها به دلیل آن که نیاز به آموزش و پشتیبانی لجستیکی فراوان برای استفاده در جنگ اوکراین دارند، در حال حاضر مناسب استفاده در این جنگ نیستند.

 

کشورهای غربی نگران هستند که اوکراین از تانک‌ها و دیگر تسلیحات ارسالی برای حمله مستقیم به خاک روسیه از آن استفاده کند و همین امر از نظر مسکو به‌عنوان تجاوز کشورهای کمک‌کننده به کی‌یف، به این کشور محسوب شود.

 

پیش از این، «سرگئی ناریشکین» رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه با اشاره به افزایش سهم ناتو در جنگ اوکراین، هشدار داده بود غرب سلاح‌های تهاجمی بیشتری به کی‌یف داده و به رؤیاپردازی درباره شکست مسکو ادامه می ‌دهد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار