کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

زلنسکی: نیازمند تسلیحات دوربُرد هستیم

رئیس جمهور اوکراین گفت:ما نیازمند تسلیحات دوربُرد برای تسریع در به سرانجام رساندن جنگ هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 03
کد خبر: ۱۷۱۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین روز جمعه در سخنانی بر ادامه ارسال تسلیحات توسط کشورهای غربی به اوکراین تاکید کرد.

رئیس جمهور اوکراین در ادامه به تلاش‌های این کشور برای پیوستن به اتحادیه اروپا اشاره کرد و گفت: «هدف ما واضح بوده و این هدف، آغاز مذاکرات درباره عضویت اوکراین در اتحادیه اروپاست».

زلنسکی این سخنان را در حضور «اورسولا فن در لین» رئیس کمیسیون اروپا و «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا مطرح کرده است.

محور مذاکرات مقامات اتحادیه اروپا و مقامات کی‌یف درباره مساله پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا است.

«شارل میشل» رئیس شورای اروپا در ژوئن سال 2022 اعلام کرد که نامزدی اوکراین و مولداوی برای عضویت در اتحادیه اروپا تایید شده است.

براساس گزارش بی بی سی، اوکراین چند روز بعد از تهاجم روسیه به خاک این کشور، خواستار نامزدی کشورش برای عضویت در اتحادیه اروپا شد و از آن زمان دو طرف در حال رایزنی در این زمینه هستند.

در شرایطی که کمک‌های تسلیحاتی غرب به اوکراین در جنگ با روسیه ادامه دارد، خبرها از برلین حاکی است که دولت آلمان با دادن تانک‌های لئوپارد 1 به اوکراین موافقت کرد.

روزنامه آلمانی «زوددویچه سایتونگ» روز جمعه (امروز) خبر داد که دولت آلمان با ارسال تانک‌های لئوپارد ۱ به اوکراین از محل دارایی‌ها و انبارهای تسلیحاتی خود آلمان موافقت کرده است.

به گزاش رویترز، این رسانه آلمانی همچنین خبر داده که دولت آلمان در حال رایزنی با قطر برای بازخرید ضدهوایی خودکششی (تانک ضدهوایی) «گپارت» است. ضدهوایی خودکششی گپارت، ساخت آلمان است.

این روزنامه به نقل «منابع دولتی» گزارش داد که تحویل تانک‌های لئوپارد به اوکراین به محض تعمیر تانک‌ها ممکن است انجام شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر