واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه

زلنسکی: نیازمند تسلیحات دوربُرد هستیم

رئیس جمهور اوکراین گفت:ما نیازمند تسلیحات دوربُرد برای تسریع در به سرانجام رساندن جنگ هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 03
کد خبر: ۱۷۱۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین روز جمعه در سخنانی بر ادامه ارسال تسلیحات توسط کشورهای غربی به اوکراین تاکید کرد.

رئیس جمهور اوکراین در ادامه به تلاش‌های این کشور برای پیوستن به اتحادیه اروپا اشاره کرد و گفت: «هدف ما واضح بوده و این هدف، آغاز مذاکرات درباره عضویت اوکراین در اتحادیه اروپاست».

زلنسکی این سخنان را در حضور «اورسولا فن در لین» رئیس کمیسیون اروپا و «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا مطرح کرده است.

محور مذاکرات مقامات اتحادیه اروپا و مقامات کی‌یف درباره مساله پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا است.

«شارل میشل» رئیس شورای اروپا در ژوئن سال 2022 اعلام کرد که نامزدی اوکراین و مولداوی برای عضویت در اتحادیه اروپا تایید شده است.

براساس گزارش بی بی سی، اوکراین چند روز بعد از تهاجم روسیه به خاک این کشور، خواستار نامزدی کشورش برای عضویت در اتحادیه اروپا شد و از آن زمان دو طرف در حال رایزنی در این زمینه هستند.

در شرایطی که کمک‌های تسلیحاتی غرب به اوکراین در جنگ با روسیه ادامه دارد، خبرها از برلین حاکی است که دولت آلمان با دادن تانک‌های لئوپارد 1 به اوکراین موافقت کرد.

روزنامه آلمانی «زوددویچه سایتونگ» روز جمعه (امروز) خبر داد که دولت آلمان با ارسال تانک‌های لئوپارد ۱ به اوکراین از محل دارایی‌ها و انبارهای تسلیحاتی خود آلمان موافقت کرده است.

به گزاش رویترز، این رسانه آلمانی همچنین خبر داده که دولت آلمان در حال رایزنی با قطر برای بازخرید ضدهوایی خودکششی (تانک ضدهوایی) «گپارت» است. ضدهوایی خودکششی گپارت، ساخت آلمان است.

این روزنامه به نقل «منابع دولتی» گزارش داد که تحویل تانک‌های لئوپارد به اوکراین به محض تعمیر تانک‌ها ممکن است انجام شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار