سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

اوکراین: نفتالی بِنت درباره قول پوتین دروغ می‌گوید

اوکراین: نفتالی بِنت درباره قول پوتین دروغ می‌گوید اوکراین روز یکشنبه اظهارات «نفتالی بِنت» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در خصوص قول «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه درباره نکشتن «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین را دروغ توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۸۲۵

به گزارش راهبرد معاصر نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی اخیرا در مصاحبه‌ای مدعی شده است که در دیدار ماه مارس گذشته خود با رئیس جمهور روسیه، وی را متقاعد کرد که «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین را نکُشد.

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در ادامه گفت که در مسیر خود به فرودگاه مسکو، با زلنسکی تماس گرفته و وی را در جریان این موضوع قرار داده است و دو ساعت بعد زلنسکی یک عکس سلفی از خود منتشر کرد و زیر آن نوشته بود: «من نترسیده‌ام».

بنت در ادامه مصاحبه‌ به جنگ اوکراین و سفر وی به روسیه و دیدار با رئیس جمهور روسیه اشاره کرد و گفت که فرصت خوبی برای آتش بس وجود داشت اما کشورهای غربی مانع از آن شدند.

در حالی که فشارهای همه جانبه غرب علیه روسیه و حمایت‌های همه‌جانبه آنها از اوکراین ادامه دارد،چند روز پیش نیز نخست‌وزیر اسبق انگلیسی علیه ولادیمیر پوتین ادعایی جنجالی مطرح کرده است.

روزنامه «دیلی میل» انگلیس گزارشی درباره مستند شبکه «بی‌بی‌سی» با عنوان «پوتین در مقابل غرب» منتشر کرد که در آن بوریس جانسون نخست‌وزیر پیشین این کشور ادعایی تند علیه رئیس‌جمهور روسیه مطرح کرده است.

بوریس جانسون در بخشی از این مستند ادعا می‌کند که پیش از آغاز جنگ روسیه با اوکراین، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور او را به ترور تهدید کرده است.

به ادعای جانسون، بعد از مشخص شدن اطلاعات مربوط به برنامه روسیه برای حمله به اوکراین او به کی‌یف سفر کرد تا به ولودیمیز زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین درباره حمایت انگلیس از این کشور اطمینان بدهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار