تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

مدیریت دریاچه خلیج فارس به سازمان فرهنگی و هنری شهرداری واگذار شد

مدیریت دریاچه خلیج فارس به سازمان فرهنگی و هنری شهرداری واگذار شد عضو شورای اسلامی شهر تهران از واگذاری مدیریت دریاچه خلیج فارس به سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۷۲۳

به گزارش راهبرد معاصر،‌ سیداحمد علوی رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران امروز (یکشنبه ۱۶ بهمن‌ماه)در صد و بیست و هفتمین صحن علنی شورای اسلامی شهر تهران ضمن تبریک اعیاد سعید دهه مبارک فجر و ماه رجب، اظهار داشت: نمایشگاه گردشگری تهران از ۱۸ بهمن ماه در نمایشگاه بین المللی آغاز می شود.


وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت و موضوعیت گردشگری در کشور، گفت: موضوع گردشگری به عنوان یکی از ابزارهای جهاد تبیین مدنظر بود و ایشان بر آن تاکید فرمودند بنابراین شورای شهر تهران و مدیریت شهری نیز همچون گذشته دغدغه بیشتری در این خصوص دارند.


علوی بر ضرورت برنامه‌ریزی و استفاده بهتر از خانه موزه‌ها تاکید و تصریح کرد: تورها و خانه های گردشگری نیز باید مورد توجه بیشتر قرار بگیرد.


رییس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه باید تهران از مبدا گردشگری به مقاصد گردشگری تبدیل کنیم، از اعضای شورای اسلامی شهر تهران برای بازدید و حضور در نمایشگاه گردشگری شهر تهران دعوت کرد.


وی از برخی ناهماهنگی ها در مدیریت شهری به ویژه در مقوله گردشگری انتقاد و تصریح کرد: قرار بود سیاست ها به صورت متمرکز بین شهرداری و شورای شهر یکجا پیگیری شود. هر روز ما خبر می‌شنویم که یکی از مجموعه‌ها جا با جا شده است.


علوی گفت: اخیرا مجموعه دریاچه خلیج فارس به سازمان فرهنگی هنری شهرداری واگذار شده است؛ بنده فکر می کردم چنین اتفاقی نیفتاده اما پیگیری‌ها حکایت از این داشته که نه تنها صحبت‌هایی صورت گرفته بلکه صورت جلسه آن نیز تنظیم شده است.


عضو شورای اسلامی شهر تهران با طرح این پرسش که آیا به همین شکل می شود در یک گردش مکاتبه ای این مجموعه ها جا به جا شود، گفت: اگر قرار است این مجموعه ها یه این شکل جا به جا شود پس چرا موضوع سازمان گردشگری یا هلدینگ گردشگری را یکسال است پیگیری می‌کنیم؟


وی با بیان اینکه این مسائل باید از یک سیاست واحد تبعیت کنند، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری این موضوعات را تا تعیین تکلیف سیاست گذاری‌ها با مشورت بیشتری پیش ببرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار