مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به ۱۹.۶ میلیون تومان رسید + جدول نرخ نقره آخرین قیمت خودرو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان قیمت سایپا و ایران خودرو

هشدار صندوق بین‌المللی پول درباره بحران بازار املاک چین

هشدار صندوق بین‌المللی پول درباره بحران بازار املاک چین صندوق بین‌المللی پول (IMF) اعلام کرد که چین همچنان با بحران املاک و مستغلات مواجه است و دولت این کشور راه زیادی را تا رفع این مشکلات دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از راشاتودی، صندوق بین‌المللی پول (IMF) روز جمعه اعلام کرد که چین همچنان با بحران املاک و مستغلات مواجه است و دولت این کشور راه زیادی را تا رفع این مشکلات دارد.

 

بخش املاک چین که یک‌چهارم اقتصاد این کشور را تشکیل می‌دهد، با کمبود نقدینگی، مشکلات بدهی و پروژه‌های متوقف‌شده دست و پنجه نرم می‌کند که این امر اعتماد بازار را تحت تأثیر قرار داده و رشد دومین اقتصاد بزرگ جهان را کاهش داده است.

 

اقتصاددانان صندوق بین‌المللی پول از اقدامات اخیر مقامات چین برای کاهش محدودیت‌های تأمین مالی این بخش استقبال کردند، اما اشاره کردند که برای پایان دادن به بحران املاک و مستغلات به "اقدامات بیشتری" نیاز است.

 

توماس هلبلینگ، معاون بخش آسیا و اقیانوسیه صندوق بین‌المللی پول، به شبکه سی‌ان‌بی‌سی گفت: اگر به این اقدامات نگاه کنید، بسیاری از آنها به مسائل مالی برای توسعه‌دهندگانی می‌پردازند که هنوز در سلامت مالی نسبتاً خوبی هستند، بنابراین این (اقدامات) کمک خواهد کرد.

 

وی در ادامه تأکید کرد: با این حال، سازندگان املاک همچنان با مشکلات "شدیدی" مواجه هستند.
این مقام افزود: مسئله تعداد زیاد مسکن‌های ناتمام به‌طور گسترده‌تر هنوز مورد توجه قرار نگرفته است.

 

بر اساس این گزارش، همه‌گیری کووید‌ـ‌19 به‌طور جدی بازار مسکن را تحت تأثیر قرار داده و باعث ایجاد مشکلات مالی و در نتیجه کندی ساخت‌وساز در کشوری شده است که آپارتمان‌ها معمولاً به مصرف‌کنندگان پیش‌فروش می‌شوند.

 

در سال گذشته، برخی از خریداران مسکن در اقدامی اعتراضی، پرداخت اقساط وام مسکن خود را حتی متوقف کردند.

 

مقامات چینی متعاقباً بر نیاز به کمک به توسعه‌دهندگان برای تکمیل ساخت این آپارتمان‌های پیش‌فروش‌شده تأکید کردند.

 

طبق آمار رسمی چین، فضای مسکونی آپارتمانی فروخته‌شده در این کشور تقریباً 27 درصد در سال گذشته میلادی کاهش داشته، در حالی که سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات نیز 10 درصد شاهد کاهش بوده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار