دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

تغییر برنامه انتخاباتی بایدن

کمیته ملی دموکرات‌های آمریکا به تغییر برنامه اولیه جو بایدن در انتخابات ۲۰۲۴ رای مثبت داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، کمیته ملی دموکرات های آمریکا در جلسه روز گذشته خود به تغییر برنامه اولیه جو بایدن در انتخابات 2024 رای مثبت داد.

 

بر این اساس، این کمیته رای داد که نخستین گردهمایی حزبی دموکرات ها، به جای آیووا، در کارولینای جنوبی برگزار شود تا بدین ترتیب سیاه پوستان دموکرات حضور پررنگ تری در فرآیند تعیین نامزد انتخابات داشته باشند.

 

براساس این گزارش، افراد سیاه پوست زیادی ساکن کارولینای جنوبی هستند، افرادی که باعث پیروزی کمپین ریاست جمهوری بایدن در سال 2020 در این ایالت شدند و علاوه بر این، انتخاب این ایالت به عنوان نخستین مقصد گردهمایی انتخاباتی دموکرات ها، راه را برای انتخاب مجدد بایدن به سمت ریاست جمهوری هموار می کند.

 

قرار است گردهمایی های بعدی دموکرات ها یک هفته بعد از آن، در نیوهمپشایر، نواداو سپس با فراهم کردن مقدماتی در جورجیا و میشیگان باشد.

 

براساس این گزارش، انتخاب کارولینای جنوبی و میشیگان نشان دهنده نوعی ایجاد توازن جمعیتی است که طی دهه ها برای حزب دموکرات و در مقابل دو ایالت بزرگ سفید پوستی که بایدن را برای انتخابات 2020 انتخاب نکردند، مطرح شده است. همچنین این موضوع قدرت فزاینده ائتلاف تفاوت نژادی را که به بایدن در بازگشت به قدرت کمک می کند، تحت تاثیر قرار می دهد.

 

جیمی هریسون رئیس این کمیته اظهار کرد به نظر می رسد حزب دموکرات با این تصمیم باعث اعتراض رهبران دموکرات ها در آیووا و نیوهمپشایر شده است. آنها اظهار کردند که تغییرات و برنامه جدید را نادیده گرفته و فعالیت های انتخاباتی را طبق برنامه خود انجام می دهند. هر گونه تغییر در تقویم انتخاباتی مستلزم حمایت و تایید جمهوری خواهان است که کنترل مجلس نمایندگان را در دست داشته و مخالف این اقدام هستند.

 

این در حالی است که آیووا و نیوهمپشایر دهه ها آغازگر رقابت انتخاباتی برای تعیین نماینده حزب بوده اند و این فرآیند بخش مورد توجه شخصیت های سیاسی و اجتماعی است.

 

مقامات حزب با اشاره به اینکه سرپیچی رهبران حزب در آیووا و نیوهمپشایر می تواند باعث کاهش شانس بایدن برای پیروزی در این ایالت ها در انتخابات 2024 شود، اکید کردند که در صورت خودداری این سران از پذیرش تغییر در برنامه های انتخاباتی، با جریمه مواجه می شوند.

 

دموکرات ها در جورجیا خواهان جابجایی و تغییر این تقویم هستند اما جمهوری خواهان این ایالت مخالف این تغییر هستند.

 

مقامات حزب در جورجیا و نیوهمپشایر تا ماه ژوئن فرصت دارند این تغییرات را بپذیرند اما انتظار بسیار کمی برای این اقدام وجود دارد.

 

این در حالی است که در صورت انتخاب مجدد بایدن به سمت ریاست جمهوری، وی با82 سال سن، پیرترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده