کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

سیاسی‌کاری آمریکا در کمک به زلزله‌زدگان

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در حالیکه زلزله ویرانگر جنوب ترکیه و شمال سوریه را لرزانده است، در یک سیاسی کاری آشکار، بدون توجه به وضعیت زلزله زدگان سوری‌، صرفا دستور هر گونه کمک برای زلزله زدگان ترکیه را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۲۰۱۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر زمین لرزه بزرگی بامداد امروز دوشنبه جنوب ترکیه و شمال سوریه را لرزاند که براساس آخرین آمار، شمار جان باختگان این زمین لرزه تاکنون در ترکیه به ۱۱۲۱ نفر و در سوریه به ۴۰۳ نفر و شمار زخمی ها در سوریه به ۱۲۸۲ و در ترکیه به ۷۶۲۴ نفر رسیده است.

در این زمین لرزه ۷.۸ ریشتری ساعت ۰۴:۱۷ بامداد ، خسارت های زیادی به ساختمان‌ها وارده شد و تیم‌های نجات و جستجو در حال آوار برداری و نجات کسانی هستند که در زیر آوارها گرفتار شده اند.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی گفت: از وقوع این زلزله در ترکیه و سوریه که تلفات جانی و ویرانی‌ به دنبال داشته است عمیقاً متأسفم.

وی سپس به تیم خود بدون توجه به وضعیت زلزله زدگان سوری، صرفا درباره ترکیه دستور داده است تا هر کمک لازم را به ترکیه ارائه دهند و وضعیت را از نزدیک رصد کنند.

بایدن افزوده است: «من به تیم خود دستور داده‌ام که با هماهنگی با ترکیه به نظارت دقیق بر اوضاع ادامه دهد و هرگونه کمک مورد نیاز را ارائه کند.»

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا نیز گفت: آمریکا عمیقاً از گزارش‌های مربوط به زلزله ویرانگر امروز در ترکیه و سوریه نگران است.

این مقام ارشد کاخ سفید تصریح کرد: ما آماده ارائه هرگونه کمک مورد نیاز هستیم. جو بایدن رییس جمهور آمریکا به سازمان امدادی دولتی یو اس ای دی و دیگر شرکای دولت فدرال دستور داده است تا گزینه های ایالات متحده برای کمک به افراد آسیب دیده را ارزیابی کنند. ما با هماهنگی با دولت ترکیه برای نظارت دقیق بر اوضاع ادامه خواهیم داد.

در پیام مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز اشاره ای به کمک به زلزله زدگان سوریه نشده است./ایرنا

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۱۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۴
0
0
انسانیت یعنی بین انسانها هیچ فرقی نباشه جون مردم سوریه همون قدر مهم که جون مردم ترکیه هست مگه بین انسانها چه فرقی هست که شما آمریکاییها نمی فهمید اینو،خدا خودش عذاب شمارو بده