به گزارش راهبرد معاصر بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حوزه اجتماعی بهداشت یکی از مولفههای انقلاب اسلامی است که پیشرفتهای فراوانی در مقایسه با سالهای پیش از انقلاب داشته است.
او افزود: وزارت بهداشت پیش از انقلاب حدود۲۵ هزار دانشجوی پزشکی داشته که این رقم بعد از انقلاب به ۲۵۰هزار دانشجو رسیده است.
به گفته رحیمی، امروزه در حوزه بهداشت جهانی ایران رتبه ۱۵ و یک منطقه رسیدهایم که بسیار قابل توجه است.
وی ادامه داد:وزارت بهداشت پس از انقلاب در مناطق محروم بیمارستانهایی ساخته شد. همچنین وزارت بهداشت دولت سیزدهم تا پایان امسال ۲ هزار پروژه را تکمیل و در دست ساخت دارد. در چند روز آینده حدود ۷ هزار تخت به بیمارستانهای کشور نیز افزوده میشود.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، بیان کرد: به طور کلی در حوزه بهداشت درمان آموزش ۵ هزار و ۵۰۰ پروژه در سراسر کشور در دست ساخت داریم که تا پایان دولت سیزدهم تکمیل میکنیم.
رحیمی اظهار کرد: پیش از انقلاب کمتر از ۲۵ درصد داروها داخل ایران تولید میشد اما پس از انقلاب بیش از ۹۰درصد داروها در ایران ساخته میشود. همچنین تا کنون ۵۱هزار بیمارستان واحد درمانی ساخته شده است.
وی ادامه داد: در چند روز آینده در کشور حدود ۲۵هزار پزشک و ۴هزار بهورز استخدام خواهند شد. شایان ذکر است الویت استخدام در مناطق محروم، مرزی و بهداشتی است.
رحیمی در پایان افزود:در دولت سیزدهم حدود ۷۰هزار ایثارگر وزارت بهداشت تبدیل وضعیت شدند، حدود۳۰هزار نفر آموزش ضمن خدمت دیدند و تعرفه پرستاران که از سال۱۳۸۶ تصویب شد در دولت سیزدهم اجرایی شد./باشگاه خبرنگاران جوان