کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی

۲۳ کشته در آتش سوزی جنگل‌ها در شیلی

۲۳ کشته در آتش سوزی جنگل‌ها در شیلی جنگل‌های شیلی به علت موج خشکسالی و افزایش دمای هوا به بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد، شاهد آتش‌سوزی‌های متعدد است. بر اثر این آتش‌سوزی‌ها در مرکز شیلی، تاکنون ۲۳ نفر کشته و بیش از هزار نفر زخمی شده اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۸۲۸

به گزارش راهبرد معاصر دولت شیلی برای مقابله با ده‌ها آتش سوزی جنگلی در این کشور حالت فوق العاده را تمدید کرده است. یک فروند بالگرد که برای امدادرسانی به افرادی که در محاصره آتش قرار گرفته بودند، فعالیت می‌کرد، سرنگون شد و سرنشینان آن کشته شدند.

شماری از خانه‌ها در مناطق جنگلی مرکز شیلی طعمه حریق شدند. طبق برآورد‌ها ۴۰ هزار هکتار از جنگل‌های این کشور به خاکستر تبدیل شده است. اوضاع به حدی وخیم است که در برخی از مناطق حالت فاجعه اعلام شده است.

وضعیت آتش سوزی‌ها مرتب در حال تغییر و مناطق حادثه دیده این کشور با وضعیت خطرناکی روبروست. وزش یک باد غیرمعمول در برخی مناطق موجب شدت گرفتن هر چه بیشتر شعله‌های آتش شده و کانون‌های جدید آتش به وجود آورده است.

به رغم بسیج هزاران مامور آتش نشانی برای خاموش کردن این آتش سوزی ها، حدود یکصد خانه به طور کلی از بین رفته و اوضاع در برخی از مناطق به طور کامل از کنترل خارج شده است و این وضعیت تحت تاثیر یک گرمای بی نهایت شدید وخیم‌تر هم شده است به طوری که در برخی مناطق دمای هوا به ۴۰ درجه هم می‌رسد.

روبرتو آرایا، آتش نشان گفت: از صبح روز گذشته برای پایان دادن به منشاء چندین کانون آتش سوزی در جنگل‌ها تلاش می‌کنیم. اما وضعیت اقلیمی، دمای بالای هوا و باد‌های شدید وضعیت را پیچیده‌تر کرده است. همه این عوامل خرابی‌های گسترده‌ای در مزارع و متاسفانه در زیرساخت‌ها به بار آورده است.

دو نفر در ارتباط با این آتش سوزی‌های مشکوک بازداشت شده اند هر چند در حال حاضر هیچ شاهد و نشانه‌ای وجود ندارد که بدانیم اولین شعله‌های آتش چگونه روشن شده اند./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار