تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز سقف کارت به کارت بانک ملی تغییر کرد / آخرین وضعیت اختلال بانکی طرح جدید بانک مرکزی برای دلار‌های خانگی شرایط واریز وجه خودرو مزدا ۳ خرداد ۱۴۰۵ تاریخ قرعه کشی ایران خودرو تغییر کرد؟ یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد / مبلغ واریزی یارانه خرداد چقدر است؟ خبر مهم ایران خودرو درباره قیمت‌های اصلاح شده برخی محصولات خداحافظی درآمد‌های ۳۰ میلیونی با یارانه / یارانه این دهک‌ها حذف می‌شود پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / دلار در مسیر بازسازی کانال‌های از دست‌رفته پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / بازار طلا در انتظار فرمان تازه دلار شرایط فروش ارز اربعین ۱۴۰۵ ابلاغ شد؛ سهمیه هر زائر ۲۰۰ هزار دینار عراق خبر مهم وزیر کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟

پیش فروش بلیت سفر‌های نوروزی اعلام شد + جزییات

پیش فروش بلیت سفر‌های نوروزی اعلام شد + جزییات مدیرکل حمل ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جزئیات پیش فروش بلیت سفر‌های نوروزی را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۸ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، جزئیات عرضه و پیش فروش بلیت سفرهای نوروزی برای سال 1402 اعلام شد.

مدیرکل حمل ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: عرضه بلیت سفرهای نوروزی جاده‌ای توسط این سازمان از ابتدای اسفندماه و به شکل‌‎های متنوع انجام می‌‎شود.

داریوش باقرجوان افزود: در حوزه حمل و نقل نوروزی و مناسبت‌های خاص همواره شیوه‌نامه‌هایی منتشر می‌شود که ساز و کار این حوزه را برای استان‌ها و شرکت‌های حمل و نقل مشخص می‌کند.

وی بیان کرد: برش استانی تمام استان‌ها با تمرکز بر افزایش سهم حمل و نقل عمومی برنامه ریزی شده تا برای نوروز امسال نزدیک به ۱۵ درصد افزایش عملکرد نسبت به نوروز سال گذشته داشته باشد.

باقرجوان ادامه داد: مباحث مرتبط با ایمنی تردد، فروش بلیت حضوری، غیرحضوری و اینترنتی در دستور کار است که از ابتدای اسفندماه نیز بلیت به صورت غیرحضوری و از طریق وب سایت‌های اختصاصی و مشترک شرکت‌های حمل و نقل آغاز می‌‎شود.

مدیرکل حمل ونقل مسافر سازمان راهداری‌وحمل ونقل جاده‌ای گفت: از هفتم اسفندماه نیز فروش بلیت به صورت اینترنتی و حضوری در محل پایانه‌های مسافربری و دفترهای فروش شرکت‌ها انجام خواهد شد.

وی یادآور شد: امسال آغاز طرح نوروزی سازمان راهداری‌ و حمل ونقل جاده‌ای از ۲۴ اسفندماه است که دلیل زودتر آغاز شدن آن نسبت به سال‎‌های قبل نیز آغاز ماه مبارک رمضان از سوم فروردین ماه است.

باقرجوان گفت: با توجه به علاقه هم وطنان برای رسیدن موطن خود و انجام فریضه روزه برنامه‌‎ریزی برای اول سفرهای نوروزی منسجم‌تر پیش بینی شده زیرا تقاضای بیشتری در این بازه زمانی وجود دارد.

وی عنوان کرد: در طرح نوروزی سال گذشته در مجموع نزدیک به هفت میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جابه جایی مسافر داشتیم که پیش بینی شده این میزان امسال ۱۵ درصد افزایش پیدا کند.

باقرجوان ادامه داد: در حوزه حمل و نقل مسافر بحث نمانام (برند) سازی و شبکه در دستور کار است تا امکانات به صورت استاندارد در خدمت کاربران قرار گیرد که در این راستا اکنون راه اندازی شبکه سیر در حال شکل گیری است.

وی گفت: در استان بوشهر و منطقه عسلویه یکی از بزرگ ترین شرکت های سرشبکه سیر با عنوان تک سفر ایرانیان فعال شده که این نمانام خدمات خوبی نیز در سطح کشور ارائه می‌کند.

باقرجوان ادامه داد: اکنون شبکه تک سفر ایرانیان به عنوان یک سرشبکه شرکت‌های زیادی از حوزه حمل و نقل به تعداد ۱۳۶ شرکت است که در اقصی نقاط ایران خدمات رسانی دارد.

مدیرکل حمل ونقل مسافر سازمان راهداری‌وحمل ونقل جاده‌ای بیان کرد: برای نمونه برای سفر از استان بوشهر به استان فارس و برگشت به مبداء مشکلی برای شهروندان وجود داشت که کدامیک از شرکت‌ها را انتخاب کنند که فعالیت شبکه سیر، این مشکل را برطرف می‌کند.

باقرجوان یادآور شد: اینها الگویی برای سرمایه گذاری‌های متنوع و ارائه خدمات ارزنده‌ به مسافران در این بخش است.

وی ادامه داد: در کنار ماموریت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در جابه جایی مسافری بحث اشتغال‌زایی و ترافیک و ایمنی جاده ای نیز به صورت ویژه در دستور کار است.

مدیرکل حمل ونقل مسافر سازمان راهداری‌وحمل ونقل جاده‌ای گفت: همچنین برنامه ریزی شده تا ۷۰ درصد از میزان جا به جایی مسافر در کشور از طریق حمل و نقل عمومی جاده‌‎ای محقق شود.

وی افزود: در این زمینه بحث آلایندگی زیست محیطی، تصادف‌ها و ترافیک شبکه یکی از مباحثی است که دولتمردان نسبت به مدیریت این موضوع اهتمام جدی دارند./ تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار