سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

عرضه ۵۰ دستگاه خودروی برقی در اردیبهشت

عرضه ۵۰ دستگاه خودروی برقی در اردیبهشت سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس از جلسه این کمیسیون برای بررسی مشکلات تولید خودرو‌های برقی خبر داد و گفت: حدود ۵۰ دستگاه خودروی برقی اردیبهشت سال آینده عرضه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۸ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۸۳۹
عرضه ۵۰ دستگاه خودروی برقی در اردیبهشت

به گزارش راهبرد معاصر، روح اله عباس پور در توضیح نشست روز یکشنبه کمیسیون صنایع و معادن مجلس به خبرنگاران گفت: طبق برنامه ششم توسعه، دولت مکلف به تولید خودروهای برقی است اما تاکنون اقدام موثری در این زمینه صورت نگرفته است. بر همین اساس در نشست امروز وضعیت تولید خودروهای برقی با حضور نمایندگان ایران خودرو، سایپا، مپنا، انجمن قطعه‌سازان، شهرداری‌ها و معاونت علمی ریاست جمهوری موردبررسی قرار گرفت.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم افزود: نماینده ایران خودرو در این جلسه اعتقاد داشت که علم تولید خودروی برقی در کشور وجود دارد و گام‌های بزرگی در این راستا از طریق مشارکت با مپنا برداشته شده است.

عباس پور با بیان اینکه براساس گزارش‌های ارائه شده حدود ۵۰ دستگاه خودروی برقی اردیبهشت سال آینده عرضه می‌شود، اضافه کرد: در حال حاضر ایران خودرو مدل برقی تارا را تولید کرده و زیرساخت‌های موردنیاز خودرو برقی در جزیره کیش آماده است.

وی ادامه داد: متولیان تولید خودروی برقی معتقد بودند که در استفاده از این خودروها ابتدا باید حمل و نقل عمومی مدنظر قرار گیرد و این مهم در صورتی محقق می‌شود که حاکمیت در کنار آن‌ها قرار گیرد و از آن‌ها حمایت کند.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه مهم‌ترین مشکل در تولید خودروهای برقی باتری است، خاطرنشان کردد: قیمت تمام شده خودروهای برقی نسبت به مدل معمولی آن ۲ تا ۳ برابر است از سوی دیگر زیرساخت استفاده از این خودروها مانندایستگاه شارژ در بسیاری از مناطق موجود نیست. با وجود تمامی موانع پیش‌روی کشور باید با رفع این مشکلات به سمت تولید و استفاده از خودروهای برقی رویم./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار