کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

تکلیف بمب و ترقه باشگاه استقلال روشن شد

مدیران باشگاه استقلال در حال مذاکره با دو بازیکن برای اضافه شدن به تیم هستند اما ظاهراً خبری از انفجار بمب در این مجموع نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۱۹۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که برخی رسانه‌ها و حتی شبکه های اجتماعی خبر از ترکیدن بمب نقل و انتقالاتی در باشگاه استقلال می دهند از مدیران این باشگاه خبر می‌رسد فعلا هیچ خبری در این ارتباط قرار نیست اتفاق بیفتد و هیچ بمبی آماده ترکیدن و یا در حال آماده سازی برای انفجار هم نیست.

 

با توجه به بردهای اخیر استقلال مقابل تیم‌های ملوان و مس کرمان از مدیران باشگاه استقلال خبر می‌رسد اعضای هیئت مدیره با توجه به پرمهره بودن تیم استقلال در همه خطوط به کادر فنی اعلام کرده‌اند به دلیل شرایط مالی باشگاه و البته دیر باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی همچنین حضور مهره های پرشمار در پست های مختلف باید تلاش کنند تا با توجه به وضعیت فعلی استقلال با همین نفرات و همین شرایط خوب، لیگ را ادامه دهند.

 

گرچه از باشگاه خبر می رسد مدیران استقلال در تلاشند تا با استخدام یک هافبک بازیساز آزاد، مشکل خط میانی استقلال را حل کنند اما در این زمینه به دنبال پیدا کردن یک بازیکن ارزان قیمت اما کارآمد هستند. دو نفر هم برای این موضوع انتخاب شده اند اما ظاهراً هر یک بنا به دلایلی از جمله مسائل فنی یا قیمت پیشنهادی دارای شرایط مدنظر باشگاه استقلال و البته ریکاردو ساپینتو نیستند.

 

استقلال در همین شرایط با نفرات فعلی توانسته طی دو هفته هفت گل مقابل ملوان و مس کرمان به ثمر برساند و ۶ امتیاز کسب کند تا فاصله اش با صدر جدول را به سه امتیاز کاهش بدهد. این در حالی است که تا دو هفته پیش از این، فاصله استقلال تا صدر جدول ۸ امتیاز بود./ خبرورزشی

ارسال نظر