دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

دست‌کم‌گرفتن قدرت ایران برای غرب گران تمام می‌شود

یک روزنامه آلمانی در مطلبی نوشت: دست‌کم‌گرفتن قدرت ایران خطایی از طرف غرب است که برای همه گران تمام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 23
کد خبر: ۱۷۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه "تاگس سایتونگ" آلمان در مطلبی به مناقشات اخیر بین ایران و آمریکا به‌خصوص در منطقه خلیج فارس پرداخته نوشت: در جهان دونالد ترامپ همه آنچه برای خود او جدید است، نو و تازه ارزیابی می‌شود، از جمله (این چیزهای جدید در دنیای ترامپ) سخت‌ترین تحریم‌های همه زمان‌ها علیه ایران، تمایل به تغییر نظام در ایران و تشکیل تنگاتنگ‌ترین ائتلاف‌ها با انگلیس برای ایجاد یک نظم جدید در خاورمیانه است.

 

نویسنده این مطلب در ادامه نوشت: اما اگر کسی دوران قبل از روی کار آمدن دونالد ترامپ و جریانات مربوط به ایران و منطقه را به‌یاد آورد متوجه می‌شود که سخت‌ترین تحریم‌های تمام زمان‌ها علیه ایران همچنین تحت ریاست جمهوری سلف ترامپ یعنی "جورج دبلیو بوش" که ایران را به‌عنوان دولت شرور ارزیابی می‌کرد هم وجود داشته و برای تغییر نظام در این کشور هم تلاش‌ها و حمایت‌های گسترده‌ای وجود داشته است.

در ادامه این مطلب آمده است که قدرت و برتری ایران به این برمی‌گردد که جمهوری اسلامی ایران دهه‌ها است به این مسئله عادت کرده که با تحریم‌های بین‌المللی زندگی کند. این‌که این تحریم‌ها دوباره به‌خاطر توقیف یک نفتکش انگلیسی توسط ایران تشدید شود مسئله‌ای است که کسی (در ایران) از آن ابایی ندارد. مردم ایران تحت این تحریم‌ها رنج می‌برند و ناراحت و عصبانی می‌شوند، البته درباره چه‌کسی عصبانی می‌شوند؟ ارزیابی نظام جمهوری اسلامی مبنی بر اینکه تحریم‌ها یک فرمی از تروریسم اقتصادی است موضوعی است که اکثر ایرانی‌ها به آن اعتقاد دارند. این‌که پیچ این تحریم‌ها کمی سفت‌تر شود به تغییر نظام و یا کوتاه آمدن ایران در برنامه‌های هسته‌ای منجر نمی‌شود.

 

 

و نیز در این مطلب آمده است: ترامپ ایرانی‌ها و به‌ویژه مهارت‌های تاکتیکی و استراتژیک آن‌ها را دست‌کم می‌گیرد. ایرانی‌ها در پانزده سال گذشته بدون اینکه مستقیماً جنگی را هدایت کنند نفوذ خود در تمام منطقه را گسترش داده‌اند.

 

نویسنده با اشاره به اینکه ایرانی‌ها حالا دقیقاً تحرکات و اقدامات تحریک‌آمیز در تنگه هرمز را مدنظر دارند همچنین نوشت: طبیعتاً این شرایط ایجادشده می‌تواند به انفجار منجر شود. طرف‌های درگیر در این مناقشات می‌توانند به‌طور ناخواسته وارد یک جنگ شوند و شاید حتی یک اتحاد در ناتو برای این منظور تشکیل شود، اما از دید ایران این یک خطر حساب‌شده است.

 

در ادامه آمده است: ترامپ نه‌تنها در خانه اکثریتی برای یک درگیری نظامی را نمی‌تواند کسب کند، بلکه او خود در عرصه سیاسی هم همواره عکس این موضوع را می‌خواسته و خواهان بازگشت نیروهای آمریکایی از عملیات‌های جنگی و پایان نقش آمریکا به‌عنوان پلیس جهانی بوده است. در انگلیس هم حمایت بسیار کمتری برای درگیری نظامی وجود دارد و آن‌ها درگیر مشکلات دیگری هستند.

 

نویسنده در بخش دیگری از این مطلب تصریح کرد که تنش‌های طولانی‌مدت در چنین مسیر تجاری شلوغی (تنگه هرمز) اقتصاد جهانی را تهدید می‌کند. دست‌کم گرفتن ایران و ناچیز شمردن آن خطایی است که در نهایت برای همه گران تمام می‌شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده