محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

سرمربی پرسپولیس بلوف می‌زند!

سرمربی پرسپولیس بلوف می‌زند! از آبادان خبر می‌رسد که این تیم با تمام قدرت تمرین می‌کند تا برای دیدار روز چهارشنبه مقابل پرسپولیس آماده باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۱۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ یحیی گل‌محمدی در نشست خبری پس از دیدار با آلومینیوم اراک در اظهار نظری عجیب اعلام کرد که در بازی بعدی مقابل صنعت نفت آبادان با امیدهای پرسپولیس به میدان خواهد رفت.

 

آبادانی‌ها معتقدند یحیی گل‌محمدی بلوف می‌زند و به راستی قصد ندارد در بازی مقابل صنعت نفت از نفرات تیم امید استفاده کند. البته اولین بار علیرضا فیروزی سرپرست تیم صنعت نفت، در خصوص تصمیم گل‌محمدی بر استفاده از بازیکنان امیدش در آبادان گفت: «قطعا گل‌محمدی برای تحت تاثیر قرار دادن فدراسیون این صحبت را کرده و پرسپولیس در آبادان بر خلاف اظهارات گل محمدی با تمام توان و همه بازیکنانش به میدان می‌آید.»

 

فیروزی با اشاره به حضور پرتعداد بازیکنان امید در تیم صنعت نفت افزود: «ما از ابتدای فصل از بازیکنان امید استفاده کردیم و استفاده از این بازیکنان برای هر تیمی یک موفقیت و انگیزشی است، اگر پرسپولیس از بازیکنان امید خود برابر ما استفاده کند تازه به شرایط اول فصل صنعت نفت می‌رسد که در ترکیب خود از امیدها استفاده کردیم.»

 

این در حالی است که ادسون تاوارس برزیلی به عنوان یک سرمربی با تجربه از شاگردان خودش در صنعت نفت آبادان خواسته است به صحبت‌های سرمربی پرسپولیس توجه نکرده و با همه قدرت تمرین کنند.

 

تاوارس از هفته دهم به روی نیمکت نفت آبادان نشست و در این مدت نیز توانسته است تا حدودی تیمش را از آن بحران ابتدای فصل خارج کند. هر چند تیم ریشه‌دار و قدیمی صنعت نفت آبادان با ۱۱ امتیاز در پایین جدول جا خوش کرده و یکی از کاندیداهای اصلی سقوط به دسته پایین‌تر محسوب می‌شود.

 

سرمربی صنعت نفت آبادان خوب می‌داند ۳ امتیاز خانگی بازی با پرسپولیس از چه ارزش و اهمیتی برخوردار است بنابراین هیچ چیزی را به قضا و قدر نسپرده و او هم معتقد است یحیی گل‌محمدی بلوف زده است.

 

به هر روی آبادانی‌ها آمادگی کامل برای رویارویی با تیم اصلی پرسپولیس را داشته و حتی یک درصد هم روی بازی دادن به امیدهای پرسپولیس توسط یحیی گل‌محمدی حساب باز نکرده‌اند!/ خبرورزشی

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده