معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه؛ هوای تهران تا دوشنبه ناسالم است تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران ساعت ۱۴ امروز جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی تداوم تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در پایتخت ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه / کاهش نسبی دما از دوشنبه جنگل‌ها زیر فشار کم‌آبی و سوء‌مدیریت / عامل 90 درصد آتش‌سوزی‌ها انسانی است استفاده سارقان از طلایاب کاملاً کذب است توضیحات شهرداری تهران در مورد اجرای طرح زوج و فرد در روزهای آلوده معاون فرمانداری تهران: روند طرد اتباع غیرمجاز کند شده است پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د

هلاکت ۲ شرور مسلح در درگیری با پلیس ایرانشهر

  جانشین انتظامی سیستان و بلوچستان از هلاکت ۲ شرور مسلح طی درگیری مسلحانه با ماموران انتظامی شهرستان ایرانشهر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۲۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ مرتضی جوکار شامگاه دوشنبه اظهارداشت: با انجام اقدامات ویژه پلیسی مشخص شد سه نفر از اشرار مسلح قصد ایجاد ناامنی و اقدامات کور مسلحانه در منطقه را دارند.
وی افزود: ماموران پلیس با انجام اقدامات لازم مسیر تردد این اشرار را شناسایی و بلافاصله با اتخاذ تمهیدات مناسب و برنامه‌ریزی دقیق عملیاتی به محل مورد نظر اعزام و اقدام به رصد و پایش منطقه کردند.
جانشین انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: اشرار مسلح با یک دستگاه خودرو پژو فاقد پلاک از مسیر جاده فرعی وارد محور اصلی شده که با مشاهده ماموران پلیس عرصه را برخود تنگ دیده و بدون توجه به اخطار های پلیس به سمت ماموران انتظامی تیراندازی می‌کنند.
وی با بیان اینکه ماموران جان برکف انتظامی پس از تیراندازی اشرار به صورت مسلحانه، با آنها درگیر شدند، افزود: در این درگیری ۲ نفر شرور مسلح به هلاکت رسیده و شرور دیگر در صحنه دستگیر می‌شود.
سرهنگ جوکار تصریح کرد: پس از پایان درگیری، ضمن توقیف یک دستگاه خودرو ، ۲ قبضه سلاح کلاش به همراه ۹ تیغه خشاب و ۲۰۸ فشنگ جنگی ، یک قبضه سلاح کلت کمری به همراه یک تیغه خشاب و تعدادی فشنگ مربوطه، شوکر برقی، اسپری فلفل،کلاه پوششی و پلاک خودرو نیز از اشرار کشف شد.
وی تأکید کرد: ماموران انتظامی استان با هرگونه اعمال خلاف قانون، بویژه شرارت، قاطعانه و هوشمندانه برخورد می‌کنند و اجازه ایجاد هیچ‌گونه ناامنی علیه شهروندان را به مخلان نظم و امنیت نمی‌دهند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار