اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟ واکنش بقائی به حمله اسرائیل به کاروان دریایی الصمود جهاد اسلامی: طرح ترامپ همان معامله قرن است با لباسی جدید کاخ سفید: ضرب‌الاجل آمریکا برای حماس همچنان پابرجا است درخواست گروه ۷ از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای اجرای تحریم‌های سازمان ملل از سوی کانادا به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای تهران روسیه: بازاعمال تحریم‌های ضدایرانی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم ادعای روبیو علیه ایران: تمامی مسیر‌های ایران به سمت سلاح هسته‌ای را مسدود خواهیم کرد صدای آمریکا متوقف شد حمله توپخانه‌ای و پهپادی قسد به مواضع ارتش جولانی تحریم جدید آمریکا علیه ایران ریزش داربست در کلیسای اتیوپی؛ ۳۶ کشته و ۲۰۰ زخمی تاکنون اوربان: یک اشتباه کوچک می‌تواند به وقوع جنگ جهانی سوم بیانجامد استقبال بغداد از طرح ترامپ درباره غزه اینترنت افغانستان پس از ۴۸ ساعت وصل شد

پیام تسلیت بن‌سلمان به اردوغان

ولیعهد سعودی با رجب طیب اردوغان طی تماس تلفنی جان باختن شماری از شهروندان ترکیه را تسلیت گفت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 07
کد خبر: ۱۷۲۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال وقوع زمین لرزه در ترکیه و سوریه و جان باختن تعدادی زیادی از شهروندان دو کشور، «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی با «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه تلفنی گفت‌وگو کرد.

 

رسانه‌ها خبری اعلام کردند که محمد بن سلمان طی تماس تلفنی جان باختن شمار زیادی از شهروندان ترکیه را به رجب طیب اردوغان تسلیت گفت و با آن‌ها ابراز همدردی کرد و برای مجروحان شفای عاجل خواست.

 

در نتیجه شدیدترین زمین‌لرزه روز دوشنبه ترکیه و سوریه در نزدیک به یک قرن اخیر، تعداد کشته‌ها به بیش از 3800 نفر رسیده است.

 

معاون رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد که در زلزله 7.8ریشتری، تعداد کشته‌شدگان در ترکیه به 2379 نفر و تعداد کشته‌ها در سوریه به 1444 نفر افزایش پیدا کرده است.

 

وزارت بهداشت سوریه اعلام کرد که 711 نفر در لاذقیه، حلب، حماه و طرطوس کشته شدند، در حالی که تیم‌های امدادرسانی اعلام کردند تعداد کشته‌ها در مناطق شمال سوریه به بیش از 733 نفر افزایش یافت و یک‌هزار نفر دیگر زخمی شدند.

 

این زمین‌لرزه علاوه بر تخریب هزاران خانه در سوریه و ترکیه، باعث زخمی شدن هزاران نفر از شهروندان این دو کشور و آواره شدن صدها هزار نفر دیگر شده است.

 

این زمین‌لرزه مهیب بامداد دوشنبه مناطق جنوب ترکیه و شمال و مرکز سوریه و همچنین مناطق شمال و شرق لبنان را لرزاند و پس‌لرزه‌های آن به شرق مدیترانه سرایت کرد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار