سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

آیت الله رئیسی: روشنفکران باید از افکار جامعه صیانت کنند

آیت الله رئیسی: روشنفکران باید از افکار جامعه صیانت کنند رئیسی گفت: ما روشنفکران را کسانی می‌دانیم که از نورانیت اندیشه برخورد باشند و قبل از وجود خطر، اعلام خطر کنند و در مقام دیده‌بانی جامعه را رصد و صیانت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در آیین چهلمین جایزه کتاب سال و سی‌امین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران طی سخنانی ضمن تبریک دهه فجر اظهار داشت: این دو رویداد علاوه‌بر تجلیل و تکریم از مؤلفان، معرفی چهره‌هایی از اساتید و فرهیختگان است.

وی افزود: کتابی که هدایت و در جهت رشد و تعالی انسان باشد مورد تأکید دین است؛ یک نوشتار بیهوده و آموزش غیرمرتبط با زندگانی انسان جایگاهی ندارد و در روایات بر «علم نافع» تأکید شده است تا بتواند برای انسان مؤثر باشد.

رئیس‌جمهور بیان کرد: امروز چهره‌های اثرگذار را کسانی می‌دانیم که جامعه خود را بشناسند، نیاز آن را شناسایی کنند و برای رفع این نیاز حضور یابند؛ خصوصاً در حوزه اندیشه‌ورزی و هدایت و تبیین سخن حق. ما روشنفکران را کسانی می‌دانیم که از نورانیت اندیشه برخوردار باشند و قبل از وجود خطر، اعلام خطر کنند و در مقام دیده‌بانی جامعه را رصد و صیانت کنند.

رئیسی خاطرنشان کرد: امروزه هجوم بی‌رحمانه‌ای نسبت به تمدن‌ها و فرهنگ‌ها در جهان صورت می‌گیرد؛ سلطه‌گران با نگاه استکباری این اقدام را انجام می‌دهند و به داشته‌های ملت‌ها توجهی ندارند.

رئیسی گفت:  اندیشمندان باید شرایط را رصد و از این فرهنگ صیانت کنند و حوزه کتاب، عرصه‌ای است که می‌تواند این مهم را انجام دهد.

وی تصریح کرد: مهاجمین در طول تاریخ کتابخانه‌ها را مورد حمله قرار می‌دادند چون می‌خواستند این آثار ارزشمند و فرهنگ یک کشور را از این طریق نابود کنند.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه کتاب بهترین بستر برای انتقال اندیشه است، عنوان کرد: یکی از برنامه‌های جدی ما در دولت توجه به مسائل فرهنگی است؛ مسائل اقتصادی و معیشت در درجه اول قرار دارد ولی نباید ما را از توجه به مسائل فرهنگی و کتاب بازدارد.

وی اعلام کرد: دولت نسبت به مسئله کاغذ، چاپ و توزیع کتاب و هم‌چنین حمایت حقوقی و مالی از نویسندگان و اهالی کتاب پای‌کار است و در انجام وظایف مهم خود در تلاش است.

رئیس‌جمهور در پایان متذکر شد: این مراسم نمادین است و اصل، تجلیل از همه نویسندگان و مؤلفان است؛ مؤلفان، نویسندگان و اهالی کتاب باید به‌طور همیشگی مورد حمایت قرار گیرند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار