تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز سقف کارت به کارت بانک ملی تغییر کرد / آخرین وضعیت اختلال بانکی طرح جدید بانک مرکزی برای دلار‌های خانگی شرایط واریز وجه خودرو مزدا ۳ خرداد ۱۴۰۵ تاریخ قرعه کشی ایران خودرو تغییر کرد؟ یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد / مبلغ واریزی یارانه خرداد چقدر است؟ خبر مهم ایران خودرو درباره قیمت‌های اصلاح شده برخی محصولات خداحافظی درآمد‌های ۳۰ میلیونی با یارانه / یارانه این دهک‌ها حذف می‌شود پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / دلار در مسیر بازسازی کانال‌های از دست‌رفته پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / بازار طلا در انتظار فرمان تازه دلار شرایط فروش ارز اربعین ۱۴۰۵ ابلاغ شد؛ سهمیه هر زائر ۲۰۰ هزار دینار عراق خبر مهم وزیر کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟

میزان واردات نهاده های دامی امسال چقدر شد؟

میزان واردات نهاده های دامی امسال چقدر شد؟ میزان واردات نهاده‌های دامی کشور در ۱۰ ماهه سالجاری با کاهش ۱۷ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته به ۱۲ میلیون و ۹۱ هزار و ۱۱۳ تن رسید.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران، ارزش واردات نهاده‌های دامی در ۱۰ ماهه ۱۴۰۱، ۵ میلیارد و ۹۲۸ میلیون و ۴۴۵ هزار و ۵۲۷ دلار بوده که نسبت به دوره مشابه سال گذشته تغییری نداشته است.

گفتنی است؛ در بازه زمانی مورد نظر در این گزارش بیش از ۷ میلیون تن ذرت به ارزش بیش از ۲ میلیارد و ۸۳۹ میلیون دلار وارد کشور شده است که نسبت به دوره مشابه سال گذشته به لحاظ وزنی ۸ درصد کاهش و به لحاظ ارزشی ۸ درصد رشد را تجربه کرده است.

بر اساس این گزارش، در ۱۰ ماهه امسال بیش از یک میلیون و ۸۴۴ هزار تن جو به ارزش بیش از ۷۹۵ میلیون دلار وارد کشور شده است که از لحاظ وزنی و ارزشی نسبت به دوره مشابه سال گذشته به ترتیب ۳۳ درصد و ۴ درصد کاهش را تجربه کرده است.

همچنین میزان واردت کنجاله سویا نیز در ۱۰ ماهه امسال بیش از یک میلیون و ۱۱۱ هزار تن به ارزش بیش از ۶۹۹ میلیون دلار بوده است که نسبت به دوره مشابه سال گذشته از لحاظ وزنی و ارزشی به ترتیب کاهش ۴۷ درصدی و ۳۹ درصدی داشته است.

بر اساس این گزارش؛ از فروردین تا دی ماه ۱۴۰۱، بیش از دو میلیون و ۶۱ هزار تن دانه سویا به ارزش بیش از یک میلیارد و ۵۹۴ میلیون دلار وارد شده که در مقایسه به دوره مشابه سال گذشته از نظر وزنی و ارزشی به ترتیب دو و ۲۱ درصد رشد داشته است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار