توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا سیستان و بلوچستان چهارشنبه ۱۵ مرداد تعطیل شد

ویژگی های رژیم غذایی مدیترانه ‌ای

رژیم غذایی مدیترانه‌ای یکی از سالم ترین رژیم های غذایی دنیا است که به کاهش وزن و کاهش احتمال ابتلا به بیماری ها کمک می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۸ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۴۳۲

به گزارش راهبرد معاصر محققان در گزارشی جدید اعلام کرده‌اند رژیم غذایی مدیترانه ‌ی بهترین رژیم غذایی در سال ۲۰۱۹ است. در این مطالعه، ۴۱ رژیم غذایی مورد نظرسنجی قرار گرفت.

رژیم غذایی مدیترانه‌ای به عنوان بهترین رژیم غذایی برای تغذیه سالم، بهترین رژیم غذایی گیاهی، بهترین رژیم غذایی برای افراد دیابتی و آسان ترین رژیم غذایی مورد پیروی در رده نخست قرار گرفت.

رژیم غذایی DASH (شیوه های رژیمی توقف فشارخون بالا) نیز در رتبه دوم این نظرسنجی قرار گرفت. این رژیم غذایی فقط برای افراد مبتلا به فشارخون بالا نیست بلکه برای افراد دارای سابقه خانوادگی ابتلا به فشارخون یا افراد پرریسک در معرض ابتلا به این بیماری نیز است.

این رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات تازه، روغن زیتون، ماهی، مغزیجات آجیلی، حبوبات، غلات کامل و سایر مواد خوراکی سالم است.

برخی از فواید رژیم غذایی مدیترانه ای شامل کاهش ریسک حمله قلبی و سکته، بهبود سلامت گوارشی، کاهش ریسک بیماری های التهابی و سرطان های نظیر سرطان سینه است.

این رژیم غذایی برای افراد مسن هم مفید است چراکه موجب کاهش روند پیری می شود. این رژیم غذایی دارای خواص ضداکسایشی و ضدالتهابی است، ریسک ضعف و سستی را در افراد مسن کاهش می دهد و موجب افزایش تنوع میکروبی روده می شود. همچنین ریسک احتمال بستری شدن در بیمارستان را برای بیماران مبتلا به سیروز کبدی کاهش می دهد./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر