واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

مسکو و فرانسه بر یافتن راههایی برای حفظ برجام تأکید کردند

وزرای خارجه روسیه و فرانسه طی یک تماس تلفنی بر اتخاذ اقداماتی برای حفظ توافق هسته‌ای ایران و 4+1 تأکید کردند. مسکو و فرانسه بر یافتن راههایی برای حفظ برجام تأکید کردند
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 23
کد خبر: ۱۷۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر ، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه و «ژان ایو لودریان» وزیر امور خارجه فرانسه طی یک تماس تلفنی در خصوص ایران و تحولات اوکراین گفت‌وگو کردند.

بنا به گزارش شبکه روسی «اینترفکس»، وزرای خارجه روسیه و فرانسه در گفت‌وگوی خود بر اتخاذ گام‌هایی به منظور حفظ توافق هسته‌ای ایران 1+4 (انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آلمان) تأکید کردند.

 

از طرف دیگر خبرگزاری رویترز از دیدار اعضای امضاکننده توافق هسته‌ای ایران در تاریخ 28 ژوئیه (6 مردادماه) در «وین» پایتخت اتریش خبر داد.

 

بیش از یکسال پیش دولت آمریکا به دستور ترامپ از توافق بین‌المللی برنامه جامع اقدام مشترک موسوم به «برجام» خارج شده و تمام تحریم‌های هسته‌ای ذیل این توافق را در دو بازه ۹۰ و ۱۸۰ روزه مجددا اعمال کرد و در پی آن تحریم‌های شدیدی با هدف وادار کردن ایران برای مذاکره مجدد با آمریکا علیه تهران وضع کرد.

 

جمهوری اسلامی ایران اردیبهشت ماه امسال بعد از یک سال صبر برای جبران آثار ناشی از خروج یکجانبه آمریکا از توافق هسته‌ای، اعلام کرد که به دلیل عدم تحقق وعده‌های کشورهای اروپایی، گام‌هایی را برای کاهش تعهد به توافق هسته‌ای برمی‌دارد. در گام نخست تعهد ایران به سقف ذخایر اورانیوم و آب سنگین تعلیق شد و در گام دوم نیز ایران غنای اورانیوم تولیدی را از ۳.۶۷ درصد به ۴.۵ درصد افزایش داد.

 

در پی این اقدام، کشورهای اروپایی که نگران از بین رفتن برجام هستند، در تلاش هستند تا گام‌هایی را برای حفظ این توافق که تاکنون ایران به آن پایبند بوده است، به کار گیرند.

منبع : فارس

ارسال نظر