ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر

ضرغامی: فرمان عفو رهبر انقلاب تمام رسانه‌های دشمن را منفعل کرد

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری گفت: رهبر انقلاب با تدبیر و هوشمندی توانستند تمام شبکه‌های رسانه‌ای دشمن را منفعل کنند و این شبکه‌ها پس از این فرمان دچار واماندگی شده‌ و نمی‌دانستند چه واکنشی نشان دهند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 10
کد خبر: ۱۷۲۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات گسترده متهمان و محکومان اغتشاشات اخیر گفت: جشن فرشته ها و عفو عمومی رهبری دو حرکت نمادین، مهم و راهبردی رهبر معظم انقلاب بود تا راه را برای بسیاری روشن کنند و موجب نشود تا برخی آدرس عوضی به جامعه بدهند. در واقع، تعبیر همان ضرب‌المثل در خانه اگر کس است یک حرف بس است.

 

وی افزود: این دو کار مهم رهبر انقلاب به طور کلی سیاست ها را روشن می‌کند که درباره مسائل اجتماعی باید چگونه رفتار کرد. اگر هیجاناتی صورت می‌گیرد و اتفاقات ناپسندی رخ می دهد، روش برخورد با این اتفاقات چیزی نیست که برخی تجویز می کنند و خودشان به گونه ای لیدر اغتشاشات می‌شوند.

 

ضرغامی در پاسخ به چرایی تندروی برخی رسانه های معاند درباره احکام صادر شده برای متهمان اغتشاشات و خاموشی این تریبون‌ها پس از موافقت رهبر انقلاب با عفو متهمان و محکومان اغتشاشات اخیر اظهار کرد: ایشان با تدبیر، هوشمندی و موقع شناسی توانستند، تمام شبکه‌های رسانه ای دشمن را منفعل کنند. شبکه های رسانه ای دشمن پس از این فرمان دچار واماندگی شده‌ و نمی‌دانستند چه واکنشی نشان بدهند.

 

رئیس اسبق سازمان صداوسیما در پایان خاطرنشان کرد: همه واکنش ها و اظهارت دشمنان پس از این فرمان رهبر انقلاب منفعلانه بود چراکه حرکت ایشان یک حرکت بسیار دقیق و صحیح بود./ فارس

ارسال نظر