کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

ترکیب احتمالی استقلال مقابل پیکان

استقلال یک‌شنبه از هفته بیستم لیگ برتر باید در استادیوم پاس به مصاف پیکان برود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 12
کد خبر: ۱۷۲۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیدار رفت تیم‌های استقلال و پیکان در استادیوم آزادی با نتیجه مساوی بدون گل به پایان رسید و دیدار برگشت دو تیم در شرایطی برگزار می‌شود که استقلال برای باقی ماندن در کورس قهرمانی به سه امتیاز این بازی نیازمند است و پیکان هم دوست دارد، برای پیشرفت در جدول رده بندی دست کم به یک امتیاز این بازی برسد.

 

پیش بینی بر این است ریکاردو ساپینتو این بار استقلال را با یک تغییر مهم به میدان بفرستد. سیدحسین حسینی بعد از سه هفته غیبت به ترکیب تیم برمی‌گردد. علیرضا رضایی که در غیاب سیدحسین حسینی به ترکیب ثابت آبی راه پیدا کرده بود ،در بازی قبلی مصدوم شد و جای خود را به سینا سعیدی فر داد. گفته می‌شود علیرضا رضایی به دلیل مصدومیت چند هفته‌ای غیاب خواهد بود و در بازی با پیکان دروازه‌بان سوم استقلال به عنوان دروازه‌بان ذخیره روی نیمکت تیم می‌نشیند.

 

در بازی با پیکان احتمال تغییر در خط دفاعی بسیار کم است. همانند هفته گذشته کوین یامگا و جعفر سلمانی در کناره‌ها و سیلوا و عارف غلامی در قلب خط دفاعی به میدان خواهند آمد. تک هافبک دفاعی روزبه چشمی خواهد بود. زوج آرش رضاوند و سعید مهری در میانه میدان تکرار می‌شود. در کناره‌های خط هافبک نیز محمد محبی و مهدی قایدی بازی می‌کنند و در نوک خط حمله هم ارسلان مطهری بازی می‌کند.

 

گفتنی است زبیر نیک نفس از بند مصدومیت رهایی پیدا کرده است و فردا این شانس را خواهد داشت به عنوان بازیکن تعویضی بار دیگر بازی در ترکیب استقلال را تجربه کند./ خبر ورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار