آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

انتقاد چین از تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه آمریکا علیه کشور‌ها

انتقاد چین از تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه آمریکا علیه کشور‌ها سخنگوی وزارت امورخارجه چین تاکید کرد پکن خواستار توقف تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه آمریکا علیه کشور‌ها است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 12
کد خبر: ۱۷۲۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، مائو نینگ در مصاحبه مطبوعاتی گفت آمریکا با سوءاستفاده از احکام قضایی نظامی طولانی مدت در سال‌های اخیر در مقیاس بی سابقه‌ای در حال گسترش اهدافش برای تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه است و باید این تحریم‌ها را متوقف کند.

 

به گزارش روزنامه گلوبال تایمز، سخنگوی وزارت امور خارجه چین افزود: احکام قضایی نظامی دراز مدت آمریکا در راستای اقدامات دولت آمریکا برای تقویت قدرت ملی و هژمونی مالی برای تقویت قلمرو قدرت فراسرزمینی درباره نهاد‌ها و افراد کشور‌های دیگر در قانون داخلی شان است.

 

براساس داده‌های مائو نینگ تا پایان سال مالی ۲۰۲۱، آمریکا ۹ هزار و ۴۰۰ تحریم و اهداف نظامی دراز مدت که شامل چین، روسیه، ایران، سوریه، کره شمالی، کوبا، فرانسه، انگلیس، آلمان و ژاپن وضع کرده است.

 

وی گفت: دولت‌های پیاپی در آمریکا با سوءاستفاده از اجبار اقتصادی و در اولویت قرار دادن تحریم‌ها به عنوان نخستین گزینه در حل مسائل دیپلماتیک، که نه تنها به نتایج خوب منتهی نشده بلکه منجر به فاجعه‌های انسانی شده است این روند را پیوسته تکرار می‌کنند.

 

سخنگوی وزارت امورخارجه چین تصدیق کرد براساس داده‌های بنیاد بروکینگز آمریکا در اوج دوران همه گیری ویروس کرونا در ایران، تحریم‌های آمریکا منجر به مرگ ۱۳ هزار نفر شد.

 

به گزارش بلومبرگ در ماه ژانویه، آمریکا به توافقی مخفی با هلند و ژاپن برای محدود کردن صادرات برخی ابزار‌های پیشرفته برای ساخت تراشه به چین رسیده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار