آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد قیمت بلیت اتوبوس تهران-کربلا تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی

تشکیل سازمان بازرگانی با ادغام سازمان حمایت در بازرگانی دولتی

تشکیل سازمان بازرگانی با ادغام سازمان حمایت در بازرگانی دولتی بر اساس لایحه دولت، سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان با شرکت بازرگانی دولتی ایران ادغام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 12
کد خبر: ۱۷۲۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان بازرگانی و تنظیم بازار، با ادغام سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با شرکت بازرگانی دولتی ایران ایجاد می‌شود که لایحه ایجاد آن به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور، 29 دی در جلسه هیئت وزیران با قید دوفوریت به تصویب رسید و حالا برای انجام تشریفات قانونی به مجلس رفته است.

 

مهدی مشفق؛ مشاور رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور و رئیس حوزه ریاست این سازمان، با اعلام جزئیات تازه‌ای از ایجاد سازمان بازرگانی و تنظیم بازار، گفت: تمامی امکانات، تعهدات، وظایف و ماموریت‌ها، ساختار و نیروی انسانی، اموال منقول و غیرمنقول با همه وظایف به سازمان بازرگانی و تنظیم بازار منتقل خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه دولت باید از ساختارهای گسترده و عملیات موازی فاصله بگیرد تا هدف چابک‌سازی محقق شود، گفت: وزارت صمت و جهاد کشاورزی در حوزه بازرسی بازار مسئولیت‌هایی داشتند که این مسئولیت‌ها از عهده این دو وزارتخانه خارج و به مسئولیت‌های این سازمان اضافه شد.

 

ماده یک در قانون «تمرکز وظایف و اختیارات مربوط به بخش کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی»، تمامی اختیارات، وظایف و امور مربوط به سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، نظارت و انجام اقدامات لازم در موارد تجارت اعم از صادرات، واردات و تنظیم بازار داخلی محصولات و کالاهای اساسی زراعی، باغی و گیاهان دارویی شامل گندم، برنج، جو، ذرت، پنبه وش، روغن و دانه‌های روغنی، چای، سیب‌زمینی، پیاز، حبوبات، سیب، پرتقال، خرما، کشمش، قند، شکر و کنجاله و همچنین محصولات دامی، طیور و آبزیان شامل شیر و فرآورده‌های لبنی، گوشت سفید، گوشت قرمز، تخم‌مرغ و نیز پیله ابریشم را که بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت بود، بهمن‌ماه سال 1391 به وزارت جهاد کشاورزی واگذار کرده است و حالا با تصویب این لایحه، تمامی وظایف و اختیارات عنوان شده در این ماده، از وزارت جهاد کشاورزی به سازمان بازرگانی و تنظیم بازار منتقل می‌شود.

 

مشفق با تاکید بر رویکرد استقرار حکمرانی بر مبنای داده، گفت: این سازمان با همکاری دو وزارتخانه‌ای که وظایف آنها را مترکز کرده، موظف است که تا پایان فروردین‌ماه 1402، در صورت تصویب لایحه، داشبورد مدیریتی را برای رصد و پایش بازار کالا و خدمات ایجاد کند. البته اولویت با کالاهای اساسی و نهاده‌های اولیه است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار