هراز به طرف تهران یکطرفه شد هشدار به مسافران نوروزی؛ بازگشت را به لحظات آخر تعطیلات موکول نکنید مجروح شدن ۷۶ هزار نفر در تصادفات نوروزی مرکز رسانه قوه قضاییه: درگذشت حجت‌الاسلام نیری بر اثر بیماری بوده‌است سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور

جزییات تغییر اختیار تعطیلی مدارس

براساس طرح مدیریت زمان آموزش و پرورش که امروز در کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس یازدهم بررسی شد اختیار تعطیلی و بازگشایی مدارس در مواقع ضروری و پیش بینی نشده به عهده شورای آموزش و پرورش استان‌ها است و تصمیمات اتخاذ شده توسط رئیس شورا ابلاغ می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 20
کد خبر: ۱۷۳۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا منادی سفیدان در توضیح نشست روز دوشنبه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: در نشست امروز طرح مدیریت زمان آموزش و پرورش در مدارس بررسی و ۴ ماده آن به تصویب نمایندگان رسید.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس یازدهم افزود: با این طرح میزان ساعتی که برای آموزش در مقاطع مختلف تعیین شده، باید رعایت شود. متأسفانه با تقویم آموزشی فعلی ۴۰ درصد زمان آموزشی در مدارس به دلیل فقدان برنامه صحیح و حوادث پیش بینی نشده از دست می‌رود. به همین دلیل این قانون، انعطافی ایجاد کرده که شروع و پایان سال تحصیلی در یک فرآیند ۱۲ ماهه و بر اساس ساعات برنامه درسی ملی مصوب شورای عالی آموزش و پرورش تعیین شود.

منادی سفیدان یادآور شد: براساس این طرح اختیار تعطیلی و بازگشایی مدارس در مواقع ضروری و پیش بینی نشده به عهده شورای آموزش و پرورش استان‌ها است و تصمیمات اتخاذ شده توسط رئیس شورا ابلاغ می‌شود.

وی تاکید کرد: شورای آموزش و پرورش استان‌ها موظفند بر مبنای چهارچوب کلان و متناسب با پیشنهاد شورای عالی آموزش و پرورش شهرستان‌ها یا مناطق، نسبت به توزیع زمانی اجرای برنامه‌های آموزشی تربیتی، زمان برگزاری امتحانات (به استثنای امتحانات نهایی) و تعیین تعطیلات فصلی، تابستانی و منطقه‌ای اقدام کنند.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس تصریح کرد: مدارس موظفند تقویم آموزشی سال تحصیلی خود را بر این اساس تنظیم و به اطلاع اولیای دانش آموزان و کارکنان مدرسه برساند. همچنین براساس این قانون، مصوبه قبلی بازگشایی مدارس در اول مهرماه مصوبه سال ۱۳۷۶ با اصلاحات و الحاقات بعدی لغو می‌شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر