بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

چین:آمریکا راهزن اقتصادی شماره یک جهان است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین با اشاره به اقدامات تحریمی و دست درازی آمریکا به دارایی‌های سایر کشورها در توییتی آمریکا را راهزن اقتصادی شماره یک جهان خواند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر «هوا چونینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین در توییتی آمریکا را راهزن اقتصادی شماره یک جهان خواند. وی با اشاره به سیاست‌های پولی و دست‌درازی‌های آمریکا نوشت: برداشتن کلاه جهان با تسهیل کمی (QE) عظیم. مسدود کردن ذخایر تبادل ارزی (فارکس) ایران. تصرف دارایی‌های افغانستان. مسدود کردن ۳۰۰ میلیارد دلار از ذخایر طلا و تبادلات ارزی روسیه و دارایی‌های خارجی نهادها و افراد این کشور. مطمئناً این‌ها برای تبدیل شدن ایالات متحده به راهزن اقتصادی شماره یک در جهان کافی است؟

پیش‌تر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه هم غربی‌ها را «راهزن» خطاب کرد و گفت آن‌ها نمی‌توانند مسکو را منزوی کنند. وی در جمع خبرنگاران در اشاره به تحریم‌های آمریکا و غرب علیه روسیه در پی بحران اوکراین، غربی‌ها را به راهزنی اقتصادی متهم کرد و گفت روسیه قطعاً به این اقدامات پاسخ خواهد داد.

سخنگوی کاخ کرملین افزود: این بدان معنا نیست که روسیه منزوی شده است. جهان بزرگ‌تر از آن است که آمریکا و اروپا بتوانند کشوری را منزوی کنند، آن هم کشور بزرگی مانند روسیه. کشورهای زیادی در جهان وجود دارد.

در پی عملیات ویژه روسیه در اوکراین، کشورهای غربی تحریم‌های شدیدی را علیه روسیه اعمال کردند که باعث شد این کشور با پشت سر گذاشتن ایران و کره شمالی بزرگترین کشور تحت تحریم جهان شود. پایگاه خبری «بلومبرگ» اواسط اسفند خبر داد آمریکا و متحدانش با اعمال ۲۷۷۸ تحریم جدید علیه روسیه، باعث رسیدن آن به صدر کشورهای تحریم‌شده در جهان قرار گرفت.

این پایگاه خبری نوشت: روسیه طی ۱۰ روز، با پیشی گرفتن از ایران و کره شمالی به کشوری تبدیل شد که بیشترین هدف تحریم‌ها در جهان قرار گرفته است. پیش از این، ایران با ۳۶۱۶ تحریم در صدر کشورهای تحریم‌شده قرار داشت.

روسیه اعلام تحریم‌ها را مثابه «اعلان جنگ» علیه خود خوانده و با انجام برخی اقدامات متقابل در صدد پاسخ دادن به این تحریم‌ها برآمده است. اخیراً ولادیمیر پوتین اعلام کرد مسکو بابت فروش گاز به برخی از «کشورهای غیردوست»، ارز ملی کشورش، روبل را مطالبه خواهد کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار