ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

مسکو: ارسال تسلیحات به اوکراین به غربی‌ها کمک نخواهد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که ارسال تسلیحات به اوکراین به غربی‌ها کمک نخواهد کرد و ابراز ندامت از آنچیزی که انجام داده‌اند، تنها راه برون رفت برای کشورهای غربی است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۲۸۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز شنبه گفت که ارسال سلاح به اوکراین، به غربی‌ها کمک نخواهد کرد.

 

وی این سخنان را در واکنش به اظهارات «آندرزج دودا» رئیس جمهور لهستان مطرح کرده که گفته بود: «در صورتی که غرب فورا به اوکراین تسلیحات ارسال نکند، روسیه پیروز خواهد شد».

 

زاخارووا گفت: «این به شما کمک نخواهد کرد و تنها باعث وخیم‌تر شدن اوضاع می‌شود. ابراز ندامت برای آنچیزی که انجام شده، تنها راه برون رفت برای غربی‌هاست».

 

پیشتر نیز «پیتر زیجارتو» وزیر امور خارجه مجارستان گفته بود که تحریم‌ها علیه روسیه به صلح در اوکراین منتهی نخواهد شد و فقط به ویران شدن اقتصاد اروپا منجر می‌گردد.

 

وی که با یک شبکه رادیویی مصاحبه می‌کرد، افزود: «تحریم‌ها (علیه روسیه) کاملا شکست خورده‌اند».

 

زیجارتو اضافه کرد: «بسته دهم تحریم‌ها که در بروکسل در حال بحث است، همانند بسته نهم، تنها باعث ویرانی بیشتر در اقتصاد اروپا می‌شود».

 

وزیر امور خارجه مجارستان تاکید کرد: «این تحریم‌ها موضع روسیه را تغییر نخواهد داد و به صلح در اوکراین منجر نمی‌شود و فقط باعث مشکلات غیرقابل تصور در اروپا از جمله هجوم آواره‌ها و افزایش تورم خواهد شد».

 

از زمان آغاز جنگ در اوکراین در ماه فوریه، واشنگتن میلیون ها دلار کمک تسلحیاتی و مالی به کی یف انجام داده است. واشنگتن همچنین اقدام به ارائه کمک های اطلاعاتی به نیروهای اوکراینی نیز پرداخته است.

 

آمریکا تا کنون تسلیحات کشنده نظیر راکت اندازهای چندگانه هایمارس، هویتزر M777 و پهپادهای تهاجمی را به اوکراین ارسال کرده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار