رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم/قلدری در مسئولیت‌ها ممنوع! فرمانده سپاه تهران: در جنگ ۱۲روزه کل ناتو را شکست دادیم جدال دولت و مجلس بر سر تغییر ۴ وزیر پزشکیان پزشکیان: ‌بی‌عدالتی‌ها را از بین خواهیم برد/ ایرانی‌ها لیاقت بهترین زندگی را دارند زنگنه: پزشکیان رگ خواب مجلس را می‌داند حسن پور: آمریکایی ها از هیچ ظلمی علیه ملت ایران دریغ نکرده اند سازمان اطلاعات سپاه: دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه صحت ندارد پزشکیان در گفت‌و‌گو با مکرون: آمریکا و اروپا باید با اثبات صداقت خود اعتماد ایران را جلب کنند کارمندان و حقوق بگیران بخوانند؛ آیین نامه نحوه تشکیل و فعالیت صندوق‌های بازنشستگی مکمل غیردولتی و حساب‌های انفرادی مکمل اعلام اسامی شرکت‌های پیمانکار ذی‌نفع به کارگروه بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت سرلشکر رحیم صفوی: بسیج ستون امنیت کشور است وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود

سردار تنگسیری: ۲۲ بهمن روز تولد اسلام انقلابی در ایران است

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه ۲۲ بهمن روز تولد اسلام انقلابی در ایران است، گفت: اقتدار و عزت آفرینی ما مدیون رشادت‌های شهیدان داراها، رئیسی ها، مهدوی ها،باقری‌ها،ناظری‌ها و رودکی‌ها و همرزمان شهید آن‌ها است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۲۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهران جلایی مدیرکل صداوسیمای مرکز خلیج‌فارس در مراسم رونمایی از 5 مستند نبرد ۲۹، برای بیرق، اتوبوس سامرا، ستارگان خلیج فارس و مستند شهید تختی نژاد که با حضور دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه برگزار شد اظهار کرد: در سال‌های اخیر با حمایت‌های نیروی دریایی سپاه برنامه‌های مختلفی با موضوع دفاع مقدس در صداوسیمای مرکز خلیج‌فارس تولید شده است.

 

وی گفت: مستند‌های رونمایی شده امروز نشان دهنده بخشی از فعالیت‌های بزرگ و مجاهدت‌های حافظان امنیت بویژه بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

 

مدیرکل صدا و سیمای مرکز خلیج فارس افزود: برنامه‌های دیگری در حوزه دفاع مقدس در دست تولید است که نقطه عطف آن زندگی نامه شهیده فاطمه نیک در جزیره هرمز با همکاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که از هفته آینده کار فیلم برداری آن آغاز می‌شود.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه نیز ضمن بازدید از بخش‌های مختلف صداوسیمای مرکز خلیج فارس با تقدیر و تشکر ویژه از زحمات و مجاهدت‌های خالصانه افسران جهادی در عرصه جنگ نرم در انعکاس خبرهای امید بخش نظام اسلامی به ویژه حضور حماسه ساز ملت قهرمان و بزرگ ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۱ در فجر۴۴،برای آنان آرزوی موفقیت کرد.

 

سردار تنگسیری در حاشیه رونمایی از این مستند‌ها گفت: صداوسیمای مرکز خلیج فارس، مرکزی بسیار مهم است که در جغرافیا و استان بسیار راهبردی و مهم واقع شده است. خلیج فارس هم برای همه ملت ایران بزرگ و مقدس است ؛ تنگه هرمز، خلیج فارس و تسلط به بخش قابل توجهی از سواحل مکران نشان از اهمیت بسیار بالای استان هرمزگان و صداوسیمای مرکز خلیج فارس است و فرمانده معظم کل قوا دائماً به اهمیت استان هرمزگان تأکید دارند.

 

سردار تنگسیری در بخش دیگری از سخنان خود ضمن قدردانی از حضور باصلابت و با شکوه مردم عزیز در یوم الله ۲۲ بهمن گفت: ۲۲ بهمن روز تولد اسلام انقلابی در ایران است و در استان هرمزگان شاهد حضور مردم غیور و انقلابی این استان بودیم و افتخار می‌کنیم سرباز و خدمتگزار این مردم هستیم.

 

وی با قدردانی از انعکاس اخبار فعالیت ها و دستاورد‌های نیروی دریایی سپاه در مرکز صداوسیمای خلیج‌فارس ادامه داد: نقش رسانه ملی و عموم رسانه‌ها در عرصه جنگ نرم به تناسب مهمتر از سلاح نیرو‌های مسلح است و امروز شما در رسانه کاری انجام می‌دهید که حتی سلاح سخت هم قادر به آن نیست و در صورت ضعف بازتاب عملکرد، سلاح‌های سخت هم اثر لازم و مؤثر را نخواهند داشت.

 

سردار تنگسیری گفت: اقتدار و عزت آفرینی ما مدیون رشادت‌های شهیدان داراها، رئیسی ها، مهدوی ها،باقری ها،ناظری ها و رودکی ها و همرزمان شهید آن‌ها است./ فارس

ارسال نظر