انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC

آخرین وضعیت کمبودهای دارویی در کشور

آخرین وضعیت کمبودهای دارویی در کشور رئیس سازمان غذا و دارو با بیان این‌که برای تداوم اجرای طرح دارویار به ۱۰۵ هزار میلیارد تومان بودجه در سال آینده نیاز است، گفت: در یک ماه اخیر تعداد اقلام دارویی که موجودی آن‌ها زیر یک ماه است به زیر ۱۰۰ قلم رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۲۸۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، سید حیدر محمدی با اشاره به اینکه بودجه 69 هزار میلیارد تومانی درنظر گرفته شده برای طرح دارویار در لایحه 1402 کافی نیست، اظهار کرد: میزان مورد نیاز و پیشنهاد ما برای پوشش قیمت دارو و تجهیزات پزشکی در سال آینده 105 هزار میلیارد تومان است.

 

وی افزود: طبق مذاکراتی که با سازمان برنامه و بودجه داشتیم، وعده دادند که اعتبارات مربوط به طرح اصلاح سیاست‌های ارزی دارو را افزایش دهند.

 

ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی فعلاً حذف نمی‌شود

محمدی در پاسخ به سؤالی مبنی بر وضعیت تخصیص ارز برای تأمین تجهیزات پزشکی در سال آینده بیان کرد:‌ فعلاً برنامه‌ای برای حذف ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی نداریم و اعتبارات مورد نیاز برای تأمین تجهیزات پزشکی در قالب یارانه ارزی و یا ارز تخصیص داده خواهد شد؛ اما در صورتی که برنامه‌ریزی برای حذف ارز انجام شود مابه‌التفاوت قیمتی تجهیزات پزشکی نیز مانند دارو در قالب یارانه ارزی پرداخت می‌شود.

 

وی درباره وضعیت کمبودهای دارویی در کشور تصریح کرد: در چند ماه گذشته تعداد کمبودهای دارویی افزایش یافته بود اما الان میزان کمبودها کاهش قابل توجهی داشته و اما در یک ماه اخیر تعداد اقلام دارویی که موجودی آن‌ها زیر یک ماه است به زیر 100 قلم رسیده است و برنامه‌ریزی کرده‌ایم که موجودی آن را به وضعیت پایدار برسانیم و بتوانیم حداقل سه ماه ذخیره دارویی داشته باشیم.

 

رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: الان بیش از 60 درصد از اقلام دارویی موجودی بالای 6 ماه دارند و امیدواریم برای سه تا چهار درصد از داروهایی که موجودی آن‌ها زیر یک ماه است وضعیت تأمین آنها پایدار شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار