دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ابراز خوشحالی خاخام صهیونیست از مرگ دهها هزار نفر در زلزله ترکیه

یک خاخام تندروی صهیونیست با خوشحالی از مرگ دهها هزار نفر در زلزله ترکیه و سوریه، گفت که بدون آن‌ها دنیا جای بهتری خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 14
کد خبر: ۱۷۳۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، «اشموئیل الیاهو» خاخام صهیونیست و از نزدیکان «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در یادداشتی در نشریه «اولام کاتان» کشته شدگان زلزله فاجعه‌آمیز ترکیه و سوریه را به یاران فرعون که در دریا غرق شدند، تشبیه کرد.

 

به نوشته شهاب نیوز، این صهیونیست نژادپرست در این هفته‌نامه نوشت: «خداوند بر تمامی کشورهایی که اطراف ما هستند و بارها خواسته‌اند به کشور ما حمله کرده و ما را به دریا بیاندازند، حکمرانی می‌کند، تمامی اتفاقاتی که افتاد در راستای پاکسازی جهان و بهتر کردن آن بود».

 

او با تشبیه کشته شدگان زلزله ترکیه به سربازان فرعون، گفت: «زمانی که سربازان فرعون در حال غرق بودند، کسانی که همه ماجرا از ابتدا تا انتها را نمی‌دانستند، دلشان به حال سربازان سوخت و می‌خواستند آن‌ها را از غرق شدن نجات دهند. اما بیشتر اسرائیلی‌ها آواز می‌خواندند چرا که سربازان فرعون را می‌شناختند و می‌دانستند که غرق شدگان قصد جان آن‌ها را کرده بودند و اگر زنده می‌ماندند بنی اسرائیل را می‌کشتند. بنی اسرائیل می‌دانستند که عدل الهی وجود دارد و خداوند کسانی که می‌خواستند مردم اسرائیل را در نیل غرق کنند را مجازات کرد، تا تمامی اشرار جهان ببینید و بترسند».

 

«اشموئیل الیاهو» سپس نوشت: «سوریه برای صدها سال یهودیان را در دمشق و دیگر مناطق آزار و اذیت کرد و سه بار به اسرائیل برای کشتار و خرابی حمله کرد».

 

وی همچنین در مورد ترکیه نیز نوشت که این کشور همواره دشمن رژیم صهیونیستی بوده است و افزود: «در مورد ترکیه نمی‌دانیم که چگونه با آن‌ها تسویه حساب کنیم. آن‌ها آبروی ما را در همه عرصه‌ها در جهان برده‌اند. اگر خداوند بخواهد آن‌ها را مجازات کند، پس ما کاری جز نشستن و نگاه کردن نباید انجام دهیم».

 

این خاخام صهیونیست بار دیگر تأکید کرد که کشته شدن مردم سوریه و ترکیه، دنیا را جای بهتری برای زندگی کرد و این حادثه، اتفاقی بود که باید می‌افتاد.

 

مواضع این صهیونیست نژادپرست موجب عصبانیت بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی شده است. روزنامه «تایمز» رژیم صهیونیستی نیز نوشته است که «اشموئیل الیاهو» از روحانیون تندروی نزدیک به «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی کابینه نتانیاهو است.

 

در حالی که این خاخام صهیونیست از مرگ دهها هزار نفر در ترکیه و سوریه ابراز شادمانی می‌کند و آن را «نصرت الهی» برای بنی اسرائیل می‌داند، «الی کوهن» وزیرخارجه رژیم صهیونیستی، صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۴ فوریه) وارد ترکیه شد.

 

او قرار است در جریان این سفر با «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور و «مولود چاووش اوغلو» وزیرخارجه ‎ترکیه دیدار و گفت‌وگو کند.

 

از سوی دیگر، تیم امدادرسانی که چند روز پیش از رژیم صهیونیستی عازم ترکیه شده بود، پس از چند ساعت به بهانه وجود تهدید امنیتی، خاک ترکیه را ترک کرده و به تل آویو بازگشت.

 

زلزله ۷.۸ ریشتری ترکیه در تاریخ ۶ فوریه ۲۰۲۳ (۱۷ بهمن ۱۴۰۱)، بخش‌های زیادی از منطقه غرب آسیا و شرق مدیترانه را به لرزه درآورد. داده‌های مراکز زلزله‌نگاری حاکی از آن بود که این زمین‌لرزه در مرز ترکیه و سوریه و در ۲۶ کیلومتری شمال شرق غازی‌آنتپ ترکیه رخ داده است. این زلزله تاکنون تلفات و خسارات سنگینی در هر دو کشور سوریه و ترکیه برجای گذاشته و تا این لحظه بیش از ۳۷ هزار نفر قربانی در دو کشور در پی داشته است./ فارس

ارسال نظر